Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: drobne pikice in srbenje 21.4.2006 7:38:49
|
|
|
|
76suza
|
Rajši idi k zdravniko. Majhne srbeče pikice lahko pomenijo marsikaj od alergije do herpes zoster.
|
|
|
|
RE: drobne pikice in srbenje 21.4.2006 7:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko pomenijo lahko pa ni nič. js sem jih mela v prvi nosečnosti po spodnjem delu trebuha pa po stegnih da sem mislna da se mi bo utrgal. srbel me je k pr norcih non stop sem se mazala z nečim da je saj mal blažil. dohtarca je rekla da ni nič in je minilo samo od sebe v parih tednih! :)
|
|
|
|
RE: drobne pikice in srbenje 21.4.2006 9:12:47
|
|
|
|
Pokora
|
Jaz sem dobila take pikice po Afroditini kremi proti strijam. Ko sem jo nehala uporabljati, so pikice izginile.
|
|
|
|
RE: drobne pikice in srbenje 21.4.2006 12:57:46
|
|
|
|
MegiT
|
Tudi jaz sem imela ful težave s srbečimi izpuščajčki, najprej po trebuhu, nato po stegnih, golenih, nadlahteh...sem tud najprej pomislila na kremo proti strijam, pa na mehčalec, pralni prah...tam nekje od 25- 35 tedna in res je bilo grozno . Mazala z vsem mogočim, tuširala 10x na dan, jemala Claritine...ni bilo nič kaj boljše... in potem je izginilo samo, tako kot je prišlo. Res ni fajn in želim ti , da čimprej zgine.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?