drobne pikice in srbenje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

ZalaTM -> drobne pikice in srbenje (21.4.2006 6:54:42)

Zivijo,

sem v 28 T - in sem bolj nova na forumu - prosim pa za pomoč - včeraj popoldan sem po trebuščku dobila drobne pikice, ki me srbijo. Nimam pa pojma zakaj in kako - zdaj sem vsa panična, da ne bi bilo kaj resnega. A se je še kateri zgodilo kaj podobnega. Danes popoldan grem k zdravniku, ampak vseeno bom vesela kakršne koli vaše tolažbe, izkušnje.

76suza -> RE: drobne pikice in srbenje (21.4.2006 7:38:49)

Rajši idi k zdravniko.
Majhne srbeče pikice lahko pomenijo marsikaj od alergije do herpes zoster.

Anonimen -> RE: drobne pikice in srbenje (21.4.2006 7:45:07)

lahko pomenijo lahko pa ni nič. js sem jih mela v prvi nosečnosti po spodnjem delu trebuha pa po stegnih da sem mislna da se mi bo utrgal. srbel me je k pr norcih non stop sem se mazala z nečim da je saj mal blažil. dohtarca je rekla da ni nič in je minilo samo od sebe v parih tednih! :)

Pokora -> RE: drobne pikice in srbenje (21.4.2006 9:12:47)

Jaz sem dobila take pikice po Afroditini kremi proti strijam. Ko sem jo nehala uporabljati, so pikice izginile.

MegiT -> RE: drobne pikice in srbenje (21.4.2006 12:57:46)

Tudi jaz sem imela ful težave s srbečimi izpuščajčki, najprej po trebuhu, nato po stegnih, golenih, nadlahteh...sem tud najprej pomislila na kremo proti strijam, pa na mehčalec, pralni prah...tam nekje od 25- 35 tedna in res je bilo grozno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Mazala z vsem mogočim, tuširala 10x na dan, jemala Claritine...ni bilo nič kaj boljše... in potem je izginilo samo, tako kot je prišlo.
Res ni fajn in želim ti , da čimprej zgine.

Stran: [1]