|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drage punce-prosim pomoč
12.12.2004 18:43:32   
naja78
Ne bom spet začela o nosečnosti in itd...,ampak bi vas vprašala nekajdrugega,ker mi je do..........!!!!!

vem da je to normalno ,da maš kak mazoljček,ampak kar se pa meni zadnje 3 mesece dogaja je pa višek!!!tok mazolasta nisem bila še nikol.

pred leti tam okol 2 leti nazaj sem jedla DIANE 35,in sem mela kožico kot dojenčkova ritka,brez mazoljev torej.hkrati pa mi je bila tudi zaščita.
ampak moj problem je sledeči!!!ker s fantom delava na:duda:,ne bi rada jedla DIANKE,ampak kaj ko sem taka.kura traja 9 mesecev,in jih ne bi rada jedla.nekateri mi pravijo,da naj zanosim,ampak nema kar ne gre najbolje.to bi mogoče bila res rešitev,ali pa tudi ne!!:grrr::(

ali ima kakšna oz.mi katera kaj priporoči proti mazoljem.naj povem,da imam nego uredu,ker sem to že uporabljala prej in je blo vse OK.meni kar čez noč rinejo mazoli ven na licu in bolijo.groza.mislim da je to hormonskega izvora ampak ima katera kakršnokoli idejo,ni važno kaj samo,da pomaga vsaj malo.
klindamicin ni nič,propolis nič,kis nič,kvas nič,..............................................................PROSIM MALO MI POMAGAJTE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
12.12.2004 18:50:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   drage punce-prosim pomoč
12.12.2004 19:01:15   
Anonimen
jaz sem vcasih pri zdravniku dobila nek gel proti mozoljckom in je bil super:bravo:sicer pa naj povem ni bilo ravno potrebno kremice ampak vcasih te pac moti;)

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   drage punce-prosim pomoč
12.12.2004 19:04:59   
baguSka
Pozdravček Naja78!
Moram priznat da imam pdb probleme kot ti..
Jst mam sicer probleme s kožo že od svojega 10-ega leta starosti.. Na začetku sm probala in pokupila čisto vse možne proizvode in dala čez čisto vse dermatologe in nič mi ni pomagalo. Zato sem tud sama ko sm pršla u puberteto začela jemat tabletke Diane in sm jih jemala do pred enga leta in pou nazaj. Takrat se je tud men situacija spet poslabšala.
Zdej pa tko: men so čist vsi dohtarji povedal, da mi ni pomoči in da jih bom mela dokler ne bom zanosila in rodila. Do takrat pa se moram pač sprijaznit. Ko sm vprašala zakaj se mi sploh to dogaja, so mi rekl da je vse to odvisn od genov in od prehrane ki jo dam v moj želodček. Torej:nič mastne hrane, nič mlečnih izdelkov oz. čimmanj in bo tud manj problemov.. Jst sicer ne vidm rezultatov, čeprou se poskušam čimbl izogibat taki hrani. No verjetn mal učinka je že, ampak kakšen mozolj sem pa ke še vedno tok požene, da me boli cela glava :)-:)-:)-:)- !!!
Kaj čmo. Jst sm se že nekak sprjaznla, čeprou sm kr mau užaljena, sej se s tem problemom zdej ukvarjam že kar dobrih 15 let. Sploh sm bla zlo pod stresom v puberteti, sej sm bla res grozna. Pa so mi takrat rekl, ko boš dala čez puberteto bo boljš, pol k boš stara 20 pa bo, pol pa mi je ena zdravnica rekla da nimam upanja pred 30-im letom. Matr sm bla jezna nanjo!!!
No, bomo vidl kaj bo ko bo :duda:! Do takrat pa bom pridno čistila obraz S KAMILICAMI (te so zame super), pa tud z LIMONO (ta dost posuši) in čakala na :duda:.
Me prau firbec matra kaj mi bojo potem rekl? :zmeden2:
Aja pa še to: bod vesela če nimaš po mozoljčkih raznih brazgotinic, jst jih namreč mam in ne mau. :grrr:
ZATO ČIMMANJ STISKANJA,
pa lep pozdravček.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   drage punce-prosim pomoč
12.12.2004 19:13:54   
Anonimen
aja slisala sem da bi naj bilo tudi okei kamilicna kopel za mozolje:bravo:, probala sicer nikoli nisem:zmeden2:

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   drage punce-prosim pomoč
12.12.2004 19:27:09   
baguSka
Ja ali kopel (tud jst je nism probala) al pa si kar sama skuhaš doma navadne kamilice (boljš brez filtra) in si nekajkrat splahneš.. Kar pa ostane pa pomaga potem tudi za umivanje las!! Za lesk! ;):bravo::)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   drage punce-prosim pomoč
12.12.2004 19:30:14   
Anonimen
ja te kamilce baje naj bi res fejst pomagale:)probaj pa bos najbolse vedla:sloncek:

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   drage punce-prosim pomoč
12.12.2004 19:31:29   
baguSka
Aja pa še to: seveda moraš karkoli boš že počela počet vsaj 1x dnevno vsak dan, če ne pa ni nobenega učinka.. Enako velja tud za limono, čeprou te ne priporočajo čist vsak dan. Če pa boš čistila z alkoholom, pa velja le v primeru če ga boš stiskala, da rahlo nanj pritisneš z vato in se potem s časom posuši. Ampak ne stiskaj tistih ki niso gnojni (beli)!!! Pa še to: meni je včasih pomagala tista glina k jo kupš v lekarni in si 2x tedensko nardiš masko da ti spuca pore. Jst še vedno najbl verjamem v take stvari in ne une kozmetične! :)
IN VSEEN: ČIMMANJ STISKANJA IN PRIJEMANJA Z ROKAMI ČE TE NISO ČISTE!!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   drage punce-prosim pomoč
13.12.2004 7:21:19   
naja78
hvala punce.res ste super.
sem pa tudi jaz imela podobne probleme kot ti baguska.iste!!!!za znort.no bom probala še s kamilicami.veš da sem se tudi jaz sprijaznila s tem,da taka pač sem,ampak najbolj zanimivo je to,da pri nas ni bil nihče mazolast.res pa da je da ne smemo bit pod stresom,to baje ful upliva.joooj,pa še tako službo mam,da marsikaj vidiš,kva navš pod stresom!!!!!
pol pa še PMS,pa si v riti.no zdaj pa grem delat!!!!!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   drage punce-prosim pomoč
13.12.2004 9:42:57   
pety78
Vidim, da res nisem edina,ki se srečuje s temi problemi. Jaz jih imam že od konca osnovne šole. Vse kozmetičarke in vse kreme sem dala skozi. Tudi jaz sem jedla DIANE 35, ki so mi služile tudi kot kontracepcija. Vendar....na trenutke se je stanje res izboljšalo, ampak brazgotinice so pa ostale. Očitno se jih pa popolnoma res ne bom znebila do prvega poroda....:)-:)-:)-:)-
Ampak sem deloma sama kriva. Odvisna sem od sladkarij, še posebej čokolade. Tako da sem se z mozolji že navadla živeti....:)
Letos na začetku leta pa sem imela par mesecev zelo stresnega obdobja, ko so se mi začeli zopet na veliko pojavljati. Torej kadar sem živčna....BUM! :)-
Sem pa nekaj let nazaj našla eno dermatologinjo, ki mi je bistveno pomagala, da so mi zginili. Bila sem čist brez, ostale so le vidne posledice...brazgotinice. Po več letih muk sem bila končno zadovoljna s sabo in se znebila kompleksa.
Če želiš kaj več informacij se mi lahko javiš na privat.

LP, Petra

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.