naja78 -> drage punce-prosim pomoč (12.12.2004 18:43:32)
|
Ne bom spet začela o nosečnosti in itd...,ampak bi vas vprašala nekajdrugega,ker mi je do..........!!!!! vem da je to normalno ,da maš kak mazoljček,ampak kar se pa meni zadnje 3 mesece dogaja je pa višek!!!tok mazolasta nisem bila še nikol. pred leti tam okol 2 leti nazaj sem jedla DIANE 35,in sem mela kožico kot dojenčkova ritka,brez mazoljev torej.hkrati pa mi je bila tudi zaščita. ampak moj problem je sledeči!!!ker s fantom delava na:duda:,ne bi rada jedla DIANKE,ampak kaj ko sem taka.kura traja 9 mesecev,in jih ne bi rada jedla.nekateri mi pravijo,da naj zanosim,ampak nema kar ne gre najbolje.to bi mogoče bila res rešitev,ali pa tudi ne!!:grrr::( ali ima kakšna oz.mi katera kaj priporoči proti mazoljem.naj povem,da imam nego uredu,ker sem to že uporabljala prej in je blo vse OK.meni kar čez noč rinejo mazoli ven na licu in bolijo.groza.mislim da je to hormonskega izvora ampak ima katera kakršnokoli idejo,ni važno kaj samo,da pomaga vsaj malo. klindamicin ni nič,propolis nič,kis nič,kvas nič,..............................................................PROSIM MALO MI POMAGAJTE.
|
|
|
|