|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dopust 2006
14.2.2006 14:08:40   
SKORPION
Jaz sem od vse ponudbe že čisto zmedena. user posted image  Ne vem za kaj se naj odločimo. Pričakujemo:

- pol penzion
- hotel (družinska soba)user posted image
- klimatiziran
- animacije (ali pa celo klub našega predstavnika) user posted image
- 10 ali 14 dni
- blizu plaža in peščena ali prodnata user posted image

Otroka sta stara 7 in 3 leta. Kaj mi svetujete? user posted image
Veliko sem že prebrala v starih postih. Zanima me tudi ali Hrvaška ali Grčija, Turčija, Tunizija (Djerba) ??? Malo se bojim trebušnih in prebavnih problemov?! user posted image  Glede cene so konkurenčni in primerljivi!!! No...pa da je cena še ugodna user posted image  !

Kaj imate ve rezervirano?

Hvala za pomoč in nasvete! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dopust 2006
14.2.2006 14:29:43   
Pinga
Glede na opisano predlagam Kompasov klub - hotel Andrija v turističnem naselju Solaris pri Šibeniku.

Mi smo bili lani in smo bili zelo zadovoljni. user posted image

Imajo družinske sobe, ki so klimatizirane, v sobi je mini bar, zajtrk in večerja na samopostežni način, plaža prodnata, takoj za hotelom.

Za otroke pa imajo vsak dan različne delavnice, samo naša je bila lani še premala ( 2 leti ) da bi jo kam vključil. Pa ne samo za otroke, tudi za odrasle imajo vsak dan različne športne aktivnosti, od odbojke, košarke, nogometa, vaterpola in še in še.

Malo se pozanimaj na Kompasu, ker imajo tudi družinske popuste.

Mi gremo letos samo za par dni v Koper - Aqua par Žusterna, ker 1.8. pričakujemo novega družinskega člana in si ne upamo kam dalje, se bomo rajši držali blizu Izole, če nas slučajno kaj preseneti. Drugo leto pa sigurno spet gremo tja.

Lep pozdrav.

(odgovor članu SKORPION)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2006 16:47:19   
2ursae
mi2 sva bila na poročnem potovanju na Kreti. OK, res, da takrat še nisva imela otrok, sam mi je padlo v oči, da je bilo tam precej maldih družinic, v našem hotelu so imeli pa eno dekle, ki je bila zadolžena samo za otroke. Sicer ne vem, kako premagajo jezikovno bariero, ampak sigurno ona že ve, kako in kaj. Plaže so pa itak peščene, pa si izbereš tak hotel, ki ima plažo blizu.
Hrana je evropska, tko da se za infekcije nimaš kaj bat, če le ne piješ vode iz pipe, ampak lepo kupuješ flaširano.

Ko bo moj mali starejši - zdaj ima "borih" 5 mesecev - se bomo sigurno vrnili tja. Res, povprašaj v agenciji, kateri hotel je primeren za otroke.

Uživajte!!

Aja, drugače pa ima dolgo peščeno plažo grški otok Zakintos (kraj Laganas), sam mislim, da tam hoteli niso kaj prida dobri, nisem pa sigurna.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2006 20:23:14   
lelaval
Kot so ti svetovale že predhodnice - svoje 'zahteve' povej v agencijah, pa ti bodo glede na željeno dali ponudbe.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2006 20:38:49   
muzika
Tudi mi smo bili v Solarisu. Za otroke super, če ti hotel ustreza, pa še boljše! Pa blizu imaš Šibenik, za kakšne oglede, hrrano in sladoled.

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?