dopust 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

SKORPION -> dopust 2006 (14.2.2006 14:08:40)

Jaz sem od vse ponudbe že čisto zmedena. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ne vem za kaj se naj odločimo. Pričakujemo:

- pol penzion
- hotel (družinska soba)[sm=smiley10.gif]
- klimatiziran
- animacije (ali pa celo klub našega predstavnika) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
- 10 ali 14 dni
- blizu plaža in peščena ali prodnata [sm=morje.gif]

Otroka sta stara 7 in 3 leta. Kaj mi svetujete? [sm=smiley24.gif]
Veliko sem že prebrala v starih postih. Zanima me tudi ali Hrvaška ali Grčija, Turčija, Tunizija (Djerba) ??? Malo se bojim trebušnih in prebavnih problemov?! [sm=smiley11.gif] Glede cene so konkurenčni in primerljivi!!! No...pa da je cena še ugodna [sm=smiley2.gif] !

Kaj imate ve rezervirano?

Hvala za pomoč in nasvete! [sm=ribica.gif]

Pinga -> RE: dopust 2006 (14.2.2006 14:29:43)

Glede na opisano predlagam Kompasov klub - hotel Andrija v turističnem naselju Solaris pri Šibeniku.

Mi smo bili lani in smo bili zelo zadovoljni. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Imajo družinske sobe, ki so klimatizirane, v sobi je mini bar, zajtrk in večerja na samopostežni način, plaža prodnata, takoj za hotelom.

Za otroke pa imajo vsak dan različne delavnice, samo naša je bila lani še premala ( 2 leti ) da bi jo kam vključil. Pa ne samo za otroke, tudi za odrasle imajo vsak dan različne športne aktivnosti, od odbojke, košarke, nogometa, vaterpola in še in še.

Malo se pozanimaj na Kompasu, ker imajo tudi družinske popuste.

Mi gremo letos samo za par dni v Koper - Aqua par Žusterna, ker 1.8. pričakujemo novega družinskega člana in si ne upamo kam dalje, se bomo rajši držali blizu Izole, če nas slučajno kaj preseneti. Drugo leto pa sigurno spet gremo tja.

Lep pozdrav.

2ursae -> RE: dopust 2006 (14.2.2006 16:47:19)

mi2 sva bila na poročnem potovanju na Kreti. OK, res, da takrat še nisva imela otrok, sam mi je padlo v oči, da je bilo tam precej maldih družinic, v našem hotelu so imeli pa eno dekle, ki je bila zadolžena samo za otroke. Sicer ne vem, kako premagajo jezikovno bariero, ampak sigurno ona že ve, kako in kaj. Plaže so pa itak peščene, pa si izbereš tak hotel, ki ima plažo blizu.
Hrana je evropska, tko da se za infekcije nimaš kaj bat, če le ne piješ vode iz pipe, ampak lepo kupuješ flaširano.

Ko bo moj mali starejši - zdaj ima "borih" 5 mesecev - se bomo sigurno vrnili tja. Res, povprašaj v agenciji, kateri hotel je primeren za otroke.

Uživajte!!

Aja, drugače pa ima dolgo peščeno plažo grški otok Zakintos (kraj Laganas), sam mislim, da tam hoteli niso kaj prida dobri, nisem pa sigurna.

lelaval -> RE: dopust 2006 (14.2.2006 20:23:14)

Kot so ti svetovale že predhodnice - svoje 'zahteve' povej v agencijah, pa ti bodo glede na željeno dali ponudbe.

muzika -> RE: dopust 2006 (14.3.2006 20:38:49)

Tudi mi smo bili v Solarisu. Za otroke super, če ti hotel ustreza, pa še boljše! Pa blizu imaš Šibenik, za kakšne oglede, hrrano in sladoled.

Stran: [1]