|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dopust
1.2.2010 13:39:55   
Anonimen
Ojla
A dela kaksna v trgovini pa ima rok poleti?Kdaj boste koristle letosnji dopust?Recimo jaz ga moram koristit celega ker mi bo drugač cel propadu.Je pa tko da so mi rekli da ga bom lahko sele pred porodnisko pa se to ne smem bit na bolniski drugač ga ne bom mogla.Zdej pa povejte če to ni izsiljevanje sm tok jezna da ne vem kaj nej nardim.Kaj pa če bom pred porodnisko imela probleme in bom mogla bit v bolniski mi bo dopust lepo propadu, mislim ni fer ker kokr vem lahko letni dopust koristis kadar hočes a ni tko?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dopust
1.2.2010 13:53:52   
**Tinkara78**
Verjetno so mislili bolniško, ki je povrnjena s strani ZZZS. Ker če prekineš bolniško pred porodniško - v kolikor boš na bolniški nad 30 dni, boš potem spet strošek podjetja. Tega se pa podjetja upravičeno branijo.

Torej, če misliš iti na bolniško oziroma imaš težave izkoristi najprej dopust in potem koristi bolniško.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2010 13:56:35   
ljupka
Men bo propadlo 32 dni dopusta pa kaj naj zdaj,se sploh ne sekiram!Sam da bo z mojima pikicama vse v redu!

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2010 14:25:04   
Anonimen
Ja sej problem je Tinkara  v tem da mi ga ne dovolijo koristit prej kokr pred porodnisko.
Ljupka men se pa trapat zdi da mi nalasč ne dovolijo koristit dopusta in se mi zdi blesav da mi bo propadu cel dopust.

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2010 15:29:42   
ljupka
Ja saj vem,jaz sem že 6 mesecev na bolniški in mi so rekli,kaj če ti dopust ,saj si tko na bolniški!
Moji sodelavki ga še po porodniški niso dovolili koristit,pa je velika firma ,ne nek privatnik!Sam,da jim ni treba dati!
Bilo bi pa fajn bi imela vsaj en mesec mal večji dohodek,sam z glavo se ne da skozi zid!Da bi se pa kregala mi pa ni,ker bo treba pridet nazaj delat,pol te pa vsi zaje+bavajo!
Moj mož tudi tam dela,pa je šel za par stvari vprašat,zame,pa ga zdaj vsi grdo delajo!
Mam pa rizično nosečnost,nosim dvojčke,dva imam doma in se mi preprosto ne da s tem ukvarjat,sam oblubli so ,da mi bodo vseeno dali regres,no to je pomebno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2010 15:57:43   
slovenka
ma, kaki banditi. Poznam sodbo Sodišča EU, da tudi če si celo leto na bolniški, ti naslednje leto pripada dopust za lani, pa še nov... Razumem pa realnost user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2010 9:56:02   
Sonček in poletje
Ljupka, regres vam pripada v vsakem primeru. Je pa res da delodajalci dostikrat izkoriščajo nepoučenost in naivnost ljudi in začnejo iskati izgovore, zakaj ne pripada. Sploh pa delodajalec MORA zagotoviti koriščenje letnega dopusta in sicer v letu za katerega je dopust odmerjen najmanj 10 dni, ostalo pa se lahko koristi do konca junija naslednje leto. Takrat pa stari dopust propade.

Tko, da ko ti reče, da ti bo dal regres to ni nikarkšno ˝darilo˝ ampak nuja, k temu ga zavezuje zakon, tudi to, da ti zagotovi koriščenje dopusta.

Jaz grem na porodniško s 3. 5. 2010 in bom 10 dni letošnjega dopusta koristila pred porodniško, ostalih 13 dni starega dopusta pa po izteku porodniške, se pravi od 3. 5. 2011. Regres mi pripada cel.

Jaz bi pač na lep način povedala, da ga zakon zavezuje, da mi omogoči koriščenje najmanj 10 dni dopusta za leto za katero se odmerja. In glede na to, da ve za vašo nosečnost je imel dovolj časa, da dopust razporedi tako kot želite. Ne se pustit ustrahovat.

Sej če pogledate na splošno imajo večje firme že na začetku leta določeno kdaj kdo koristi dopust, glede na njihove želje in možnosti, ki jih lahko zagotovi delodajalec, da niso ravno vsi z enega delovnega mesta hkrati na dopustu. Vaš šef torej nima nobenega utemeljenega razloga, zakaj vam ne bi omogočil koriščenje dopusta.

Pa ne se preveč sekirat zaradi službenih stvari user posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

boli
mucica12

ali ste imeli punkcijo kolena ali boli

ja zelo (13%)

na sredini (3%)

ne boli (3%)

je nisem imel (78%)

pozabil sem (3%)

Število vseh glasov: 797

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!