|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   domače ali kupljene?
2.12.2007 9:19:19   
miškot
Počasi bomo zaštartali z uvajanjem kašic. Zadnjič so mi v lekarn omenili, da ima Novalac nove kašice ki so izjemno kvalitetne in so jih ocenili kot najboljše. Zdaj pa me zanima, kaj se vam zdi. Ali naj kašice čisto na začetku pripravljam sama ali mislite, da so lekarniške boljše, ne vem - mogoče so še kaj prilagojene. Nekje sem prebrala, da so domače za začetek boljše, v lekarni pa so mi rekli obratno.

Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: domače ali kupljene?
2.12.2007 9:21:15   
Erdbeere
za začetek jabolček naribaš in je to touser posted image , ker otrok običajno poje 1-2 žlički ne več, ostalo pa potem vržeš stranuser posted image ker kozarček, ki ga kupiš tudi ni v nedogled dober.

(odgovor članu miškot)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2007 9:35:24   
frutka_
Ziher je domače boljše.
Tako točno veš koliko in kaj si dala noter. Saj pa menda zaupaš sebi bolj kot velikim gigantom, ki sem jim kratko malo j*** za otroke. Veš kolikokrat je že bil cirkus, ko so se otroci zastrupili ali s hrano ali z mlekom znanih proizvajalcev.
Kupljene kašice sem jaz uporabljala občasno, kot dodatek ali na poti. Novalac ipd. firme pač pritiskajo na lekarne naj jih ponujajo. Od tega imajo najbrž kakšne fajn nagrade.  
Po mojem mnenju so kvalitetne kašice od Alnature, v DM jih lahko kupiš. So iz genetsko nespremenjenih sestavin ter EKO pridelane.

Saj pa ni težko za takega malega nekaj skupaj zmetat. Najprej kakšno prekuhano jabolko, ki mu dodaš recimo gris, da je bolj gosto. Ali pa skuta v katero umešaš jabolko, marelice (kompot breskev, ker je zdaj zima), korenček,... Sprva lahko k vsemu dodaš svoje mleko, da bo okus čim bolj pristen. Morda bo malega zaprlo, blato se bo totalno spremenilo, postalo bo kompaktno in smrdljivo. Tako pravo človeško.

Ne vem točno kje na RR ampak mislim da so nekje recepeti za uvajanje.

Upam, da sem ti pomagala. Seveda je pripravljena hrana fajn, občasno. Vedno pa je jaz absolutno ne bi priporočala in mi je prav čudno kako lahko v lekarni nekdo reče, da je kupljeno boljše kot domače?user posted image

(odgovor članu miškot)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2007 9:37:01   
Lunca1
se strinjam, od začetka delaj sama, kupljene pa samo za občasno za na pot

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 9:38:25   
Anonimen
Sigurno so boljše domače...

....samo kaj, ko so kupljene toliko bolj praktične user posted image

(odgovor članu miškot)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 9:42:13   
lelaval
Jaz sem jim kupljene dajala le, ko smo šli kam  - ko na poti nisem mogla pripravljat kašic.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu miškot)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2007 9:42:17   
Maleal
Jaz jih večina sama pripravim,edino če kam gremo ji dam kupljeno.Prvič pa slišim,da ima novalac tudi kašice.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2007 9:49:18   
Marogica
Jaz sem bila striktna zagovornica doma narejenih kašič, ki sem jih seveda tudi pripravljala in dajala svojemu ta starejšemu sinu...dokler....se ni rodil ta mlajši....ki niti pod razno ni hotel jesti doma narejenih zelenjavnih kašic. Ni bilo šanse...pa sem jih pripravljala enako kot že pri ta starejšem. In kaj mi je preostalo? Kupljene.

Tako je šlo ca 3 mesece, nakar si je otrok "premislil" in prešel na doma narejeno hrano.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2007 10:50:06   
felicia
moj mali ima recimo rajši kupljeno kašico kot doma skuhano, doma nikoli ni hotel pojesti korenčka in krompir, ko sem mu pa da la kupljeno to isto je pa vse pojedel tako da mislim da vse v mejah neke normale pa mal skombiniraš pa bo!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2007 10:52:03   
Anonimen
Ti kar kupi, je veliko bolj enostavno.

(odgovor članu felicia)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2007 10:53:10   
Anonimen
Moj raje je doma narejeno, kot kupljeno.. Probaj najprej z domačim, ker itak ne bo vsega pojedel za prvič... Kupljene pa včasih uporabljam za kam it, a raje prej pripravim in dam v posodico.. 

(odgovor članu felicia)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2007 11:00:33   
kristinaj
če lahko sama narediš kašico, zakaj jih ne delat. kupiš zelenjavo, sadje, kasneje skutke, sirčke,paštko in sama doma to narediš... 15min in si fertik.....
kupljene imej doma na rezervi za vsak slučaj. jaz sem naši samo enkrat dala kašico za probat in ni šans, celo sem vrgla proč, pa kako smrdijo in so ful zanič...

(odgovor članu miškot)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2007 16:47:05   
kaya2007
novalac mislim da ima zdaj instant kašice-rižolino varjante, nima pa sadja in zelenjave...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2007 18:56:48   
Liona
Meni je peiater svetoval kupljene kašice, ker sezonskega sadnja ni več, kupljeno v hipermarketih pa je precej špricano in je vsekakor frutek boljša varianta saj je sadje iz bio pridelave. Tako je meni obrazložil. Ko bo sezonsko sadje na voljo, pa sama delat. Zelenjavo mu kuham sama, ostalo pa od Hippa ali Frutka. In mu čisto nič ne fali user posted image

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?