frutka_ -> RE: domače ali kupljene? (2.12.2007 9:35:24)
|
Ziher je domače boljše. Tako točno veš koliko in kaj si dala noter. Saj pa menda zaupaš sebi bolj kot velikim gigantom, ki sem jim kratko malo j*** za otroke. Veš kolikokrat je že bil cirkus, ko so se otroci zastrupili ali s hrano ali z mlekom znanih proizvajalcev. Kupljene kašice sem jaz uporabljala občasno, kot dodatek ali na poti. Novalac ipd. firme pač pritiskajo na lekarne naj jih ponujajo. Od tega imajo najbrž kakšne fajn nagrade. Po mojem mnenju so kvalitetne kašice od Alnature, v DM jih lahko kupiš. So iz genetsko nespremenjenih sestavin ter EKO pridelane. Saj pa ni težko za takega malega nekaj skupaj zmetat. Najprej kakšno prekuhano jabolko, ki mu dodaš recimo gris, da je bolj gosto. Ali pa skuta v katero umešaš jabolko, marelice (kompot breskev, ker je zdaj zima), korenček,... Sprva lahko k vsemu dodaš svoje mleko, da bo okus čim bolj pristen. Morda bo malega zaprlo, blato se bo totalno spremenilo, postalo bo kompaktno in smrdljivo. Tako pravo človeško. Ne vem točno kje na RR ampak mislim da so nekje recepeti za uvajanje. Upam, da sem ti pomagala. Seveda je pripravljena hrana fajn, občasno. Vedno pa je jaz absolutno ne bi priporočala in mi je prav čudno kako lahko v lekarni nekdo reče, da je kupljeno boljše kot domače?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|