Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 16:10:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja mislim, da ne. Štrudl je sladica in spada po OH. Ga imam jaz tudi tamle na hladilniku, še toplega, ga je mami prinesla, pa je zaradi mene lahko tam še dva dni :zmeden2: Če ne, potem je ne, a ne? Upam, da katera razume :zmeden2:
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 16:13:51
|
|
|
|
Moyca_
|
:((:((:((jaz sem si ga privošila, ker sem imela na izbiro čufte ali pa sladoled ali pa štrudl-kuhat se mi pa ni dalo:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 16:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
In zakaj nisi čufte? To se sme na beljakovinski dan. Aja, štrudl je bolj dišal, ne
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 16:19:53
|
|
|
|
Moyca_
|
čufti so bili z rižem:zmeden:
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 17:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh, Moyca, kaj bi jaz dala za tisti štrudl zdajle.:zmeden2: Tisto malo riža v čuftih lahko zanemariš, še vseeno bi bilo boljše tisto, kot štrudl. V njem je sladkor in redilne snovi, ki jih lahko jemo samo na dan OH. A zdaj je že, kar je, ne? In verjamem, da želodčku prav paše.;)
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 18:06:50
|
|
|
|
pika74
|
al bina ti si pa oštra :bravo::bravo: to se mi dopade pr človeku :)
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 19:18:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mmmmmmmmmmmm, štrudl, jaz ga pa ravnokar jem, ga je :love: spekel. Pa tiste čufte so mi tudi zadišale. Se že začenja požrešnost:)-:)-:)-:)-:)-.
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 20:57:05
|
|
|
|
mehurčica
|
Skuta gre, smetana pa ne glih-dosti maščobe. Jaz sem danes jedla jabolčni štrudl, sladkan s sladilom. Sem prosila taščo, če lahko naredi brez sladkorja.:)
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 20:57:06
|
|
|
|
Mariposa
|
joj kaj bi dala za en kos tega štrudla8) še več bi dala pa za dva:)-
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 21.8.2005 21:03:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se ga kar znebila. je glih pršu en frend od :love:, k je nor na sladice, pa sem mu ga zavila. Pika, a ne? Če je vojna, je vojna za vse :)-
|
|
|
|
domač štrudl s skuto in smetano na beljakovin... 22.8.2005 7:54:47
|
|
|
|
pika74
|
točn tko :miska::miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za ženske: Nosečnost & šport z roko v roki?JanjikaaaaAli ste se oz. se boste med nosečnostjo aktivno ukvarjali s športom? (npr. joga, pilates, fitnes...)Da (
36%)
Ne (
64%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!