domač štrudl s skuto in smetano na beljakovinski dan (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Moyca_ -> domač štrudl s skuto in smetano na beljakovinski dan (21.8.2005 16:02:33)

a bi šlo-če lahko npr. kruh pa sir, bi potem to tudi šlo, a ne
pa kruh pa pašteta

upam da se kateri sanja kaj in lepa hvala za odgovor

Anonimen -> domač štrudl s skuto in smetano na beljakovinski dan (21.8.2005 16:10:32)

Ja mislim, da ne. Štrudl je sladica in spada po OH. Ga imam jaz tudi tamle na hladilniku, še toplega, ga je mami prinesla, pa je zaradi mene lahko tam še dva dni :zmeden2: Če ne, potem je ne, a ne?

Upam, da katera razume :zmeden2:

Moyca_ -> domač štrudl s skuto in smetano na beljakovinski dan (21.8.2005 16:13:51)

:((:((:((jaz sem si ga privošila, ker sem imela na izbiro čufte ali pa sladoled ali pa štrudl-kuhat se mi pa ni dalo:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> domač štrudl s skuto in smetano na beljakovinski dan (21.8.2005 16:15:01)

In zakaj nisi čufte? To se sme na beljakovinski dan. Aja, štrudl je bolj dišal, ne

Moyca_ -> domač štrudl s skuto in smetano na beljakovinski dan (21.8.2005 16:19:53)

čufti so bili z rižem:zmeden:

Anonimen -> domač štrudl s skuto in smetano na beljakovinski dan (21.8.2005 17:02:39)

Oh, Moyca, kaj bi jaz dala za tisti štrudl zdajle.:zmeden2:

Tisto malo riža v čuftih lahko zanemariš, še vseeno bi bilo boljše tisto, kot štrudl. V njem je sladkor in redilne snovi, ki jih lahko jemo samo na dan OH. A zdaj je že, kar je, ne? In verjamem, da želodčku prav paše.;)

pika74 -> domač štrudl s skuto in smetano na beljakovinski dan (21.8.2005 18:06:50)

al bina ti si pa oštra :bravo::bravo: to se mi dopade pr človeku :)

Anonimen -> domač štrudl s skuto in smetano na beljakovinski dan (21.8.2005 19:18:20)

Mmmmmmmmmmmm, štrudl, jaz ga pa ravnokar jem, ga je :love: spekel. Pa tiste čufte so mi tudi zadišale. Se že začenja požrešnost:)-:)-:)-:)-:)-.

mehurčica -> domač štrudl s skuto in smetano na beljakovinski dan (21.8.2005 20:57:05)

Skuta gre, smetana pa ne glih-dosti maščobe.

Jaz sem danes jedla jabolčni štrudl, sladkan s sladilom. Sem prosila taščo, če lahko naredi brez sladkorja.:)

Mariposa -> domač štrudl s skuto in smetano na beljakovinski dan (21.8.2005 20:57:06)

joj kaj bi dala za en kos tega štrudla8) še več bi dala pa za dva:)-

Anonimen -> domač štrudl s skuto in smetano na beljakovinski dan (21.8.2005 21:03:04)

Jaz sem se ga kar znebila. je glih pršu en frend od :love:, k je nor na sladice, pa sem mu ga zavila.

Pika, a ne? Če je vojna, je vojna za vse :)-

pika74 -> domač štrudl s skuto in smetano na beljakovinski dan (22.8.2005 7:54:47)

točn tko :miska::miska::miska:

biba77 -> domač štrudl s skuto in smetano na beljakovinski dan (22.8.2005 9:42:51)

Jaz sem pa moj strudl pospravila v hladilnik in ga bom danes za vecerjo. Je pac pocakal 2 dneva. :)
Cuftov pa jaz tudi ne bi... :zmeden2: Sicer se pa da naredit tudi kaki cuft brez riza, pa je. ;)

Stran: [1]