|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dolgoročno posojilo
21.12.2004 21:38:05   
kepica
Punce.Tukaj vas je malo morje in prepričana sem,da mi katera lahko pomaga z nasvetom. Z možem imava v načrtu gradnjo hiše,sicer so ti načrti še v 9nebesa,ker ni denarja,ampak takšne so razmere in nimava druge možnosti. Odločila sva se,da bova vzela dolgoročni kredit na 15 ali 20 let,ampak ne veva,pri kateri banki bi se najbolj splačalo. Sicer sva že spraševala naokoli,pa sva dobila zelo različne informacije,zato pa sem se odločila,da vprašam še tukaj.Kakšne imate kaj izkušnje oz.informacije?

lp
Kepica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dolgoročno posojilo
21.12.2004 21:40:31   
Pia73
Edina prava rešitev je, da greš od banke do banke, si daš narediti izračune, prebereš ves mali tisk in primerjaš, primerjaš,... Pogoji bank in leasingov se iz dneva v dan spreminjajo, tako da bo najbolj sigurna kar pod po noge,... Pa ponavadi dobiš ugodnejši kredit v banki kjer si komitent.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dolgoročno posojilo
21.12.2004 21:45:40   
Sonka
Tudi midva bova gradila in se bova verjetno odločila za hipotekarni kredit vzajemnih skladov Paribas, ki so registrirani tudi pri nas. Če te kaj bolj podrobno zanima piši prosim na privat.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dolgoročno posojilo
21.12.2004 21:48:31   
KATY&TIMMY
cioa!ne vem točno kje :ups::zmeden2:,najboljše je da probaš na googlo pogledat,vneseš banke in ti jih bo odprlo,nato lahko primerjaš.:bravo::bravo:

lp,Katja:morje::racka::morje::racka:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dolgoročno posojilo
21.12.2004 21:51:42   
KATY&TIMMY
:ups::ups::ups: malo pomote je bilo,to je ko ti palček od 83 cm skače po tipkovnici:ups::ups::)-:)-

http://www.google.com

sem kar link napisala:bravo:
upam da bo iskanje uspešno!!!!:bravo::bravo::bravo:
lp,katja:morje::racka::morje::racka:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dolgoročno posojilo
21.12.2004 23:30:31   
Annny
Enako kot Sonka- res pa je, da so te kredite zdaj omejili, če še ne veš, Sonka! Politika firme..Avstrijci zavirajo8)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dolgoročno posojilo
21.12.2004 23:37:13   
kepica
Prejle sem si vzela nekaj časa in mal brskala po netu.Sem upoštevala nasvet Katje.Sicer imajo skoraj vse banke na svojih straneh možnost izračuna posojila,ampak to je seveda samo okvirno.Tukaj ti že nekaj naračunaš,ko pa prideš v banko,je pa razultat spet čist drugačen.Ma,ko plače ne bi ble tko boge:grrr:
Zdej čakam še na odgovor Sonke(sem spraševala na privat)in upam na kakšen spodbuden odgovor.Nekak bomo že prišli do denarja.K sreči se nam ne mudi preveč. Vseeno pa bo še kakšen namig zelo dobrodošel.:)

lp
Kepica

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dolgoročno posojilo
22.12.2004 0:08:48   
mammika
sej pri vsem tem le pazi da ti ne bodo zaračunaval ne vem kakšen obresti ......Pa le glej da ne boš pri Orionu vzela kredita ( mal za hec) Drugače so pa Avstrijske banke kar ok glede posojil

PA LP :sloncek:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dolgoročno posojilo
22.12.2004 8:43:07   
lutka
Sem šla malo pogledat na spletno stran Paribasa,ker bi tudi midva rada gradila,ampak sem bila šokirana,saj so ljudje zelo razočarani nad njimi:zmeden::zmeden:Sem šla na forum in jih full kritizirajo.Sonka,daj si malo preberi,da ne bi bilo potem kaj narobe;);)
lp:miska:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dolgoročno posojilo
22.12.2004 9:37:00   
jožica-2
Prijateljica in mož sta letos poleti vzela kredit pri Hypo Alpe Adria in čeprav nista bila komitenta, sta dobila veliko ugodnosti in kredit brez problemov. Poglej še pri Krekovi banki in kje drugje, seveda najbolje da gresta tja osebno in se dobro o vsem pozanimata, nato pa doma premislita. Pa še koga drugega vprašaj za mnenje.

LP

Joži

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dolgoročno posojilo
22.12.2004 10:23:19   
KIRA
midva sva vzela na 15 let pri novi kbm, pa brez hipoteke - to je zelo pomembno.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dolgoročno posojilo
22.12.2004 10:43:52   
monik
Za naju je bil najbolj ugoden pri nlb.
Sva čisto vse prečekirala.
Drugače si pa sve lahko ogledaš na strani:
http://krediti.slonep.net/
lp

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   dolgoročno posojilo
22.12.2004 12:46:51   
kepica
Hvala punce za vašo pomoč.Hja,po novem letu si bo treba kr vzet čas in pot pod noge pa it kr direkt v banke vprašat. Sicer sem gledala na internetni strani slonepa primerjave bank in se mi zdi Hippo kar ugodna pa tudi od drugih sem že slišala,da je tako. Se pa vsem zahvaljujem za mnenja.:)

Meta,tvojo ponudbo pa z veseljem sprejmem.Te pokličem,ko bomo imel lukno skopano.:) Upam,da ne boš takrat že preveč švoh zarad starosti.

lp
Kepica

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?