dolgoročno posojilo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kepica -> dolgoročno posojilo (21.12.2004 21:38:05)

Punce.Tukaj vas je malo morje in prepričana sem,da mi katera lahko pomaga z nasvetom. Z možem imava v načrtu gradnjo hiše,sicer so ti načrti še v 9nebesa,ker ni denarja,ampak takšne so razmere in nimava druge možnosti. Odločila sva se,da bova vzela dolgoročni kredit na 15 ali 20 let,ampak ne veva,pri kateri banki bi se najbolj splačalo. Sicer sva že spraševala naokoli,pa sva dobila zelo različne informacije,zato pa sem se odločila,da vprašam še tukaj.Kakšne imate kaj izkušnje oz.informacije?

lp
Kepica

Pia73 -> dolgoročno posojilo (21.12.2004 21:40:31)

Edina prava rešitev je, da greš od banke do banke, si daš narediti izračune, prebereš ves mali tisk in primerjaš, primerjaš,... Pogoji bank in leasingov se iz dneva v dan spreminjajo, tako da bo najbolj sigurna kar pod po noge,... Pa ponavadi dobiš ugodnejši kredit v banki kjer si komitent.

Sonka -> dolgoročno posojilo (21.12.2004 21:45:40)

Tudi midva bova gradila in se bova verjetno odločila za hipotekarni kredit vzajemnih skladov Paribas, ki so registrirani tudi pri nas. Če te kaj bolj podrobno zanima piši prosim na privat.

KATY&TIMMY -> dolgoročno posojilo (21.12.2004 21:48:31)

cioa!ne vem točno kje :ups::zmeden2:,najboljše je da probaš na googlo pogledat,vneseš banke in ti jih bo odprlo,nato lahko primerjaš.:bravo::bravo:

lp,Katja:morje::racka::morje::racka:

KATY&TIMMY -> dolgoročno posojilo (21.12.2004 21:51:42)

:ups::ups::ups: malo pomote je bilo,to je ko ti palček od 83 cm skače po tipkovnici:ups::ups::)-:)-

http://www.google.com

sem kar link napisala:bravo:
upam da bo iskanje uspešno!!!!:bravo::bravo::bravo:
lp,katja:morje::racka::morje::racka:

Annny -> dolgoročno posojilo (21.12.2004 23:30:31)

Enako kot Sonka- res pa je, da so te kredite zdaj omejili, če še ne veš, Sonka! Politika firme..Avstrijci zavirajo8)

kepica -> dolgoročno posojilo (21.12.2004 23:37:13)

Prejle sem si vzela nekaj časa in mal brskala po netu.Sem upoštevala nasvet Katje.Sicer imajo skoraj vse banke na svojih straneh možnost izračuna posojila,ampak to je seveda samo okvirno.Tukaj ti že nekaj naračunaš,ko pa prideš v banko,je pa razultat spet čist drugačen.Ma,ko plače ne bi ble tko boge:grrr:
Zdej čakam še na odgovor Sonke(sem spraševala na privat)in upam na kakšen spodbuden odgovor.Nekak bomo že prišli do denarja.K sreči se nam ne mudi preveč. Vseeno pa bo še kakšen namig zelo dobrodošel.:)

lp
Kepica

mammika -> dolgoročno posojilo (22.12.2004 0:08:48)

sej pri vsem tem le pazi da ti ne bodo zaračunaval ne vem kakšen obresti ......Pa le glej da ne boš pri Orionu vzela kredita ( mal za hec) Drugače so pa Avstrijske banke kar ok glede posojil

PA LP :sloncek:

lutka -> dolgoročno posojilo (22.12.2004 8:43:07)

Sem šla malo pogledat na spletno stran Paribasa,ker bi tudi midva rada gradila,ampak sem bila šokirana,saj so ljudje zelo razočarani nad njimi:zmeden::zmeden:Sem šla na forum in jih full kritizirajo.Sonka,daj si malo preberi,da ne bi bilo potem kaj narobe;);)
lp:miska:

jožica-2 -> dolgoročno posojilo (22.12.2004 9:37:00)

Prijateljica in mož sta letos poleti vzela kredit pri Hypo Alpe Adria in čeprav nista bila komitenta, sta dobila veliko ugodnosti in kredit brez problemov. Poglej še pri Krekovi banki in kje drugje, seveda najbolje da gresta tja osebno in se dobro o vsem pozanimata, nato pa doma premislita. Pa še koga drugega vprašaj za mnenje.

LP

Joži

KIRA -> dolgoročno posojilo (22.12.2004 10:23:19)

midva sva vzela na 15 let pri novi kbm, pa brez hipoteke - to je zelo pomembno.

monik -> dolgoročno posojilo (22.12.2004 10:43:52)

Za naju je bil najbolj ugoden pri nlb.
Sva čisto vse prečekirala.
Drugače si pa sve lahko ogledaš na strani:
http://krediti.slonep.net/
lp

kepica -> dolgoročno posojilo (22.12.2004 12:46:51)

Hvala punce za vašo pomoč.Hja,po novem letu si bo treba kr vzet čas in pot pod noge pa it kr direkt v banke vprašat. Sicer sem gledala na internetni strani slonepa primerjave bank in se mi zdi Hippo kar ugodna pa tudi od drugih sem že slišala,da je tako. Se pa vsem zahvaljujem za mnenja.:)

Meta,tvojo ponudbo pa z veseljem sprejmem.Te pokličem,ko bomo imel lukno skopano.:) Upam,da ne boš takrat že preveč švoh zarad starosti.

lp
Kepica

Stran: [1]