|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dolgi ali kratki lasi?
19.8.2013 19:15:17   
emily1980
Hčerka stara 4,5let ima lase nekje do ramen in sedaj bi ona imela čisto kratko frizuro. Zanima me kakšne lase imajo vaše punčke so vse dolgolase ali ima katera tudi kratke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dolgi ali kratki lasi?
19.8.2013 20:02:36   
liliana
Moja hčerka je imela tja do 4. leta relativno kratke lase (dokler sem jaz še imela kaj besede pri frizuriuser posted image ).....najdaljši so bili tako, da so ji pokrili ušesa, če nekaj mesecev ni šla k frizerju.....je bila zelo luštkana......če bi bilo po moje, bi imela kratke lase še naprej, vendar zdaj več noče, ker bi potem izgledala kot dečko in je celi halo, če ji samo omenim, da bi se ostrigla......in ima sedaj lase že precej dolge.....upam samo, da jo bo kmalu pičilo kot tvojo hčer, da bi imela spet kratke lase.......ker česanje zjutraj in zvečer zna zdaj biti velika muka.......

(odgovor članu emily1980)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2013 20:20:37   
emily1980
Ja moja bi imela čist kratke tako,da so ušesa ven...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
19.8.2013 20:47:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2013 21:22:06   
mateyka
meni se zdi čisto ok. itak je bila poleti naša vsak dan čist mokra v glavo, če je mela daljše. in skoz jamranje za česanje, če so bli daljši, jaaaoooo... brezveze, sem jo enkrat kar dala postričt. pa pink pramen je dobila pri frizerju, ker je bila pridna user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2013 21:23:46   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Upoštevaj otrokovo željo.

no ja, moja bi mela lase do riti, s tem da si jih ne bi niti umivala, niti česala user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2013 21:49:34   
jakaracman
Moja 8 letnica ima dolge lase, ker sama tako hoče. Meni so dolgi tudi všeč. Glede česanja las, pa odkar imamo krtačo tangle tezeer nimam več težav, samo priporočam dolgolaskam.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
19.8.2013 22:13:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2013 23:01:19   
petea
(imam unresolved personal issues na tem področju, ... user posted image )

A ti tudi? user posted image

Joj, jaz nikoli nisem razumela, zakaj morajo odrasli odločati o dolžini mojih las. user posted image

In s kakšnim veseljem sedaj sama izbiram dolžino svojih las! user posted image

< Sporočilo je popravil petea -- 19.8.2013 23:06:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2013 6:15:34   
TomTaylor
naši dve sta si želeli imet dolge, pa sta si obe v določeni fazi sami (s cik-cak škarjami za papir) ostrigli lase..Tavečji je všeč, da ima dolžino do ramen, mlajša pa uživa s krajšimi - malenkost čez ušeska. Načeloma upoštevam njuno željo iz enakih razlogov kot je že Ankica napisala, imam pa pogoj, in sicer da je frfru lepo postrižen - tu pa ne odstopam.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2013 7:27:51   
Tippi
Najbolj simpl, tako glede umivanja, feniranja in česanja so kratki laski. Če bi lahko odločala, tam namreč nekje ob vstopu v šolo itak nimamo več prava glasa, bi jaz vztrajala na kratko pričesko!

Tako da, če želi kratko frizurico, bodi srečna! Še veš ne, kakšno cviljenje je, če bi otrok rad dolge laske, ne bi si jih pa negoval. jaoooo user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2013 8:36:33   
caramel

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman
Glede česanja las, pa odkar imamo krtačo tangle tezeer nimam več težav, samo priporočam dolgolaskam.user posted image

Tudi jaz!

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.8.2013 8:41:11   
mateyka

Ja, seveda, a saj lahko postaviš mejo in hkrati upoštevaš otrokove želje. Recimo tudi dolge lase je potrebno redno vzdrževati in postriči konice, sicer se cufajo in poškodujejo, tu ni debate, treba jih je tudi redno umivat in razčesavat. Ne zdi se mi pa prav iti čisto mimo otroka, če staršu bolj odgovarja drug stil frizure. (imam unresolved personal issues na tem področju, dolga zgodba user posted image )

lej vse ma meje. in moja meja je, da ne mislim, najedat in se preklat VSAKIČ, ko se je treba počesat in glavo umit (naša zna histerijo zganjat pri umivanju las in potem se pozna, če ma krajše lase - hitreje je mimo). plus želim, da se sama spomni na česanje zjutraj.
no, in tega za sedaj NI na obzorju - torej tudi dolgih las ne bo dokler se to ne spremeni.

jaz sem čist za to, da ima otrok svoj del odločanja. samo ne, ko otrokova želja predstavlja staršu preveliko obvezo in neprijetnost. se spomnim, ko je bila stara dveinpol leti in še ni bila nikoli pri frizerju; baby curls skoraj do pasu ko smo prali glavo, česanje mora in pranje dolgotrajen postopek (sušenje sploh). in mož ni pustil striženja, ker je tako lušna in "baby curls are so cute", men se je pa fuzlal zraven.. no in me enkrat en teden ni bilo doma in je on skrbel za tamalo in tudi za frizuro - sem bila po treh dneh obveščena, da mora dete k frizerju ASAP! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
20.8.2013 9:18:56   
zelda35
Večja eksperimentira z dolžinami las od dolgih do čisto kratkih in obratno (trenutno dolgi paž).
Mlajša ima lase do rite, več kot konice nikoli ne pusti postričt user posted image želi si še daljšihuser posted image ....boga jazuser posted image s takšno dolžino las je ogromno dela, veliko časa gre za nego in za izpolnjevanje njenih želja, saj klasični konjski rep odpade na celi črti, razen če nama kronično primanjkuje časa.
Najprimernejša dolžina las za različne frizurice je do ramen ali malenkost čez.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.8.2013 17:04:57   
emily1980
Upoštevala bom njeno željo in jo dala postrišt sedaj ima lase nekje do ramen ampak ona hoče imeti spot čist kratke lase

(odgovor članu zelda35)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.8.2013 17:28:52   
patrino
Pri nas smo vsi dolgolasci- ženski in moški dela družine. V bistvu ima najkrajše dečva, ki jih ima nekako do ramen. Vsi ostali imamo daljše. Nekih posebnih težav zaradi tega ni. Malo sem sicer navijala, da bi se ostrigla mulčka, posebej šolar, ki je že bolj športno aktiven in se bolj poti. Pa pravi , da ga lasje ne motijo ( jih spne v čop), tuširal bi se pa tako ves čas. Tudi jaz se strinjam, da v prvi vrsti upoštevaš otrokovo željo, potem pa nekako odraslo realno vidiš, če bi bila pri otrokovi želji potrebna prilagajanja in odstopanja ali je lahko vse po njegovo.

felico ne estas mezurita en oro...

Neposredna povezava do sporočila: 16
20.8.2013 19:00:18   
Anonimen
Naši 4,5 letnici je najhujša grožnja, če ji rečem da grem po škarje user posted image ... lase ima čez sredino hrbta, umivava 1x na teden, češeva vsaj 2x na dan. Včasih ko je zaspana pa tečna se malo upira česanju, ampak ko jo opomnim da greva lahko tut postrišt pa bo lažje, je koj vse ok. So mi pa dolgi laski za punčke za poleti najbolj fajn ... narediš en čop vrh glave pa je kul, če ima pa paža jim je pa hitro vroče.

(odgovor članu patrino)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
20.8.2013 20:44:34   
emily1980
mene ne moti,če ima dolge lase mi ni problem umivanje niti česanje... ampak ona ne nosi rada čopkov pravi da jo tišči in,ker ji grejo lasje v oči seveda,ker nima spetih se je odločila,da bi se postrigla jaz pa jo ne bom pregovarjala. Samo mi bo malo čudno ko bo po dolgem času spet imela kratke lase sploh pa,ker imajo menda vse punčke v vrtcu daljše lase...

Pa ima sploh katera punčko z čisto kratkimi lasi,da su ušesa ven?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.8.2013 23:35:07   
mateyka
naša je tud taka, da ne prenese nič (no, sej ni čudno, ker je tak tomboy in veliko na glavi stoji in se valja okoli user posted image ) - ne špang, ne "rajfov", nič. pa kar goste ima, tako da če ima čop, ji itak napol razpade + je po celi glavi v nulo prešvicana - ni da ni. 1x na teden pranje ni šans, to mivko domov v laseh vsak dan prinese.

jaz bi jo postrigla, če je ona za. samo najt je treba nekaj res lušnega. pa nima veze kaj majo punce v vrtcu - ti jo samo ufuraj, da ima ona najlepšo "frizuro", une majo pa samo naravnost postrižene user posted image

jaz sem vidla eno sosedovo punčko na igrišču s tako frizuro ki jo ti omenjaš in je noro artsy izpadlo user posted image
tako nekako - a vidiš, ma taka pramena okoli obraza, da ni fantovska:
user posted image
user posted image
saj veš na odrasli glavi to tako zgleda:
user posted image

pa tale je zelo podobna kratka frizura (nima tok izrazitih "špičk":
user posted image
user posted image

ali pa greš v bolj klasično varianto, ki ni tako kratka:
user posted image
user posted image

pa malo bolj cvetlično jo oblačite, pa bo user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 20.8.2013 23:38:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 19
21.8.2013 18:20:36   
emily1980
Tale prva slikica mi je ful dobra in tamali tudi:))) Pa še moja ima takšne lička kot tale na slikici...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.8.2013 19:38:17   
picola1

Kaj pa moja šestletnica, k se hoče pobrit na nulo? user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

Neposredna povezava do sporočila: 21
21.8.2013 19:49:31   
Tippi
joj kakšni cukrasti otročiči user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.8.2013 20:20:29   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Kaj pa moja šestletnica, k se hoče pobrit na nulo? user posted image

Verjetno bo slej ko prej uspela s svojo željo. Če ne sedaj kot otrok, pa čez nekaj let. user posted image

Malo punc pa 'ima jajca', da to storijo. 
Tudi zaradi predsodkov in neodobravanja okolice. 

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.8.2013 12:10:31   
HuAnita
Upoštevam, ampak na skina ji pa ne bi pustila, ker ji že zdaj čez to blontno evselje pripali sonc in jo ožge na lasišče....
Jaz razčesavanje rešim tako, da ji zvečer spletem 1 ali 2 kiti, kot v starih časih, pa je zjutraj mir. Je pa res, da če ima potem čop, ima malo skitane, ampak ok, dokler ni top model, naj bouser posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.8.2013 16:17:25   
nyna84
Naša 5-letnica ima približno tako: krajši paž

Tastarejša (9 let) pa tako (samo blond): asimetričen paž

Pri obeh so lasje zadaj bolj stopničasto postriženi po glavi.
Do poletja sta imeli dolge lase, potem se je tamala kar en dan odločila, da se hoče postriči tako, da bo imela lase samo toliko dolge, da pokrijejo ušesa, pa je bila tudi tastarejša kar za. Meni je taka dolžina všeč, ker spredaj še vedno lahko damo špangico, ali pa spletemo kitko, lahko imata pa tudi spuščene in lepo postrani počesane (sploh starejša). Vrat lahko v tej vročini diha, enostavno se opere, počesa in hitro posuši. user posted image

< Sporočilo je popravil nyna84 -- 26.8.2013 16:20:47 >

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?