Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dojenje po CR v lj. porodnišnici 9.4.2012 10:26:16
|
|
|
|
*pepelka*
|
Takoj, ko je mamica toliko budna, da lahko sprejme otorčička. No vsaj pri meni je bilo tako, da so mi otroka prinesli takoj, ko sem bila pripeljana v sobo. Malo sva s pocrkljala, ker pa se nikakor nisem mogla dobro prebuditi iz narkoze, so mi mallčka potem prinesli ponovno pri naslednjem dojenju.
|
|
|
|
RE: dojenje po CR v lj. porodnišnici 9.4.2012 10:47:35
|
|
|
|
darchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka* Takoj, ko je mamica toliko budna, da lahko sprejme otorčička. No vsaj pri meni je bilo tako, da so mi otroka prinesli takoj, ko sem bila pripeljana v sobo. Malo sva s pocrkljala, ker pa se nikakor nisem mogla dobro prebuditi iz narkoze, so mi mallčka potem prinesli ponovno pri naslednjem dojenju. Pri meni je bilo enako.
|
|
RE: dojenje po CR v lj. porodnišnici 9.4.2012 10:56:36
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka* Takoj, ko je mamica toliko budna, da lahko sprejme otorčička. No vsaj pri meni je bilo tako, da so mi otroka prinesli takoj, ko sem bila pripeljana v sobo. Malo sva s pocrkljala, ker pa se nikakor nisem mogla dobro prebuditi iz narkoze, so mi mallčka potem prinesli ponovno pri naslednjem dojenju. Enako, pri vseh treh je bilo tako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?