dojenje po CR v lj. porodnišnici (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Katy78 -> dojenje po CR v lj. porodnišnici (8.4.2012 20:04:00)

Zanima me, kdaj po CR (splošna anestezija) ti v lj. porodnišnici prvič pripeljejo otroka oz. kdaj se poskusi z dojenjem?

*pepelka* -> RE: dojenje po CR v lj. porodnišnici (9.4.2012 10:26:16)

Takoj, ko je mamica toliko budna, da lahko sprejme otorčička. No vsaj pri meni je bilo tako, da so mi otroka prinesli takoj, ko sem bila pripeljana v sobo. Malo sva s pocrkljala, ker pa se nikakor nisem mogla dobro prebuditi iz narkoze, so mi mallčka potem prinesli ponovno pri naslednjem dojenju.

darchy82 -> RE: dojenje po CR v lj. porodnišnici (9.4.2012 10:47:35)

IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka*

Takoj, ko je mamica toliko budna, da lahko sprejme otorčička. No vsaj pri meni je bilo tako, da so mi otroka prinesli takoj, ko sem bila pripeljana v sobo. Malo sva s pocrkljala, ker pa se nikakor nisem mogla dobro prebuditi iz narkoze, so mi mallčka potem prinesli ponovno pri naslednjem dojenju.

Pri meni je bilo enako.

nejcko -> RE: dojenje po CR v lj. porodnišnici (9.4.2012 10:56:36)

IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka*

Enako, pri vseh treh je bilo tako.

Katy78 -> RE: dojenje po CR v lj. porodnišnici (9.4.2012 14:17:57)

Super, hvala za informacijo. [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]