sanasan
|
pajek, tako tudi jaz razmišljam. starši in otroci smo si zelo različni. mojim se npr. naju s sestro nikoli ni dalo kam peljat. vse se je vedno vrtelo le okoli hiše. od jeseni smo tudi mi v hiši, pa sem se tudi malo zamislila, ker sem ugotovila, da imamo manj časa za razne aktivnosti. našega starejšega razen računalništva in smučanja nič drugega ne zanima, aj, pa s tamalo se neverjetno rad igra, pa je 10 let razlike tamala pa je navdušena nad knjigami, pisanjem, smučanjem, kotalkanjem, rolko, borilnimi veščinami, kolesom, gozdom, lutkami, potovanjem, fotografiranjem, plavanjem, badmintonom.... ne vem, a se ta zanimanja potem kaj 'zožajo', ker ji včasih komaj sledim...ji gre pa vse zelo dobro od rok... no, vsaj shujšala bom počasi, ko se podim za njo z rolerji, ali kolesom...celo smučat sem spet začela, ker sta oba navdušena mož pa ne zna...pa samo meni se da ju vzpodbujat pri njunih hobijih, ju vozit naokoli in se zanimat meni se zdi, da moraš pač otroka vzpodbujat v stvareh, ki ga veselijo...
|