|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dodatek za nego otroka
1.12.2008 12:05:07   
livia
Nekje sem zasledila, da baje, če hodiš v razvojno ambulanto z otrokom ti pripada dodatek za nego otroka. Je to res?
Kje se to uveljevlja? Do kdaj lahko to uveljavljaš (ko si še na porodniškem, al tudi kasneje)? Kateri obrazec je treba oddat na csd? Kolk dobiš?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dodatek za nego otroka
1.12.2008 12:11:40   
livia
Še to naj povem, da ima hčerka mišično hipotonijo, a na fizioterapijo nisva bili napoteni.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2008 12:25:53   
Petr_a
Ne moreš dobit kar tako dodatka-
Dobiš ga ,če tvoj otrok potrebuje posebno nego in ne samo zato,ker hodita v razvojno ;)

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2008 13:21:30   
gaja29
Mi smo hodili na fizioterapijo, pa nismo dobili nobenega dodatka.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2008 14:05:14   
mlecek
Mene pa zanima nekaj drugega. Moj otrok dobiva ta dodatek za nego zaradi alergij.
Na zadnjem pregledu pri alergologu, mu zdravnik ni hotel več vzeti kri, ker je rekel, da se vrednosti ne bodo bistveno spremenile in, da je otroka nepotrebno pikati. Rekel je, da bi lanski izvid, ki sem ga priložila vlogi že lani moral zadostovati.
Mene pa je vseeno malo strah, da zaradi tega, ker ni novega izvida krvi, tudi dodatka ne bo.
A mogoče katera kaj več ve?
Hvala.

(odgovor članu gaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2008 19:27:41   
benika
Nekje sem zasledila, da baje, če hodiš v razvojno ambulanto z otrokom ti pripada dodatek za nego otroka. Je to res?
Kje se to uveljevlja? Do kdaj lahko to uveljavljaš (ko si še na porodniškem, al tudi kasneje)? Kateri obrazec je treba oddat na csd? Kolk dobiš?
Hvala

Obrazec za dodatek za nego otroka dobiš na CSD-ju, kjer ga tudi oddaš. Zraven priložiš vse zdravniške izvide. Te potem pošljejo v LJ in tam odločijo ali je tvoj otrok otrok s posebnimi potrebami.

Glede na to, da mala ni bila napotena na fizioterapijo sem skoraj 100%, da do dodatka ne boš upravičena, poizkusiš pa še vedno lahko.

Ta dodatek je drugače namenjen otrokom s težavami v gibalnem in mentalnem razvoju.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2008 19:29:17   
benika
Mene pa je vseeno malo strah, da zaradi tega, ker ni novega izvida krvi, tudi dodatka ne bo.
A mogoče katera kaj več ve?

Kaj pa če prosiš zdravnika naj ti njegovo ugotovitev da še pismeno? Ker se res zna zgoditi, da bodo na CSD-ju zahtevali novejši izvid.

(odgovor članu mlecek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2008 19:56:47   
Petr_a
Mislim,da izvid krvi ne bo bistveno nič spremenil

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2008 20:43:55   
Pi-kica 1
Kolikor je meni znano, mora biti zadnji izvid mlajši od enega leta. Sicer pa če sta bila v ambulanti, sta dobila izvid, pač niso delali preiskav krvi. In ta izvid bo kar v redu.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......