Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dobra G v okolici velenja ali CE 10.6.2010 13:40:26
|
|
|
|
n€na
|
V CE je zelo fajna G Peternelj Marinšek Suzana...
|
|
|
|
RE: dobra G v okolici velenja ali CE 10.6.2010 15:53:34
|
|
|
|
ninikamami
|
Zame daleč najboljša ginekologinja je dr. Korana Leljak Kuštrin, Celje. Menda bo začela delati tudi v Velenju. Super zdravnica, po strokovni in človeški plati. Ne bo ti žal.
|
|
RE: dobra G v okolici velenja ali CE 10.6.2010 20:23:34
|
|
|
|
astrid1
|
DR. Korana Kuštrin že dela v Velenju. V torek sem se vpisala k njej. Zaenkrat še jemljejo nove pacientke.
|
|
|
|
RE: dobra G v okolici velenja ali CE 10.6.2010 20:40:39
|
|
|
|
tanjusi
|
kje pa ima ambulanto?
|
|
RE: dobra G v okolici velenja ali CE 11.6.2010 9:16:02
|
|
|
|
Anonimen
|
je dr. Kuštrin vredu tudi za tiste, ki imajo probleme v nosečnosti? astrid1- je to v ZD? imaš mogoče telefonsko?
|
|
|
|
RE: dobra G v okolici velenja ali CE 11.6.2010 11:44:58
|
|
|
|
sončica25
|
uuuuu.....fajn....mene tudi zanima katera G je vredu.....do sedaj sem imela v lj G, se pa moram prestavit ker mi je lj predaleč........za velenje sem izvedela da naj bi bila ena zelo uredu samo nisem dobila podatka tako da sem na istem kot prej.........
|
|
|
|
RE: dobra G v okolici velenja ali CE 12.6.2010 11:20:24
|
|
|
|
astrid1
|
Sicer še nisem bila pri njej, poznam pa ženske, ki jo zelo hvalijo (sodelavke v Rimskih Toplicah). Tudi če vtipkaš njeno ime v google, boš videla, da jo zelo hvalijo po raznih forumih. Tel št. je 03 8995 463. Jaz sem šla tja kar osebno v torek zjutraj ob 7. uri. Razložila sem, da želim menjati ginekologinjo ker sem se preselila v Velenje. Sestra mi vzela kartico in vnesla podatke v računalnik. Naročila mi je, naj čimprej pokličem v ambulanto prejšnje ginekologinje, da jim pošljejo kartoteko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
porod in čepV kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?tisti dan (
73%)
v roku enega tedna (
18%)
v roku dveh tednov (
5%)
v roku treh tednov (
2%)
več kot tri tedne kasneje (
2%)
Število vseh glasov: 222Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!