dobra G v okolici velenja ali CE (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> dobra G v okolici velenja ali CE (10.6.2010 13:17:41)

z mojo ginekologinjo imam zelo slabe izkušnje, zato bi rada menjala. imela sem že 2 ss, zato bi rada kakšno dobro, ki ima izkušnje s tem. večina G pa sploh ne jemlje novih pacientk. je mogoče katera, ki mi lahko svetuje? za velenje vem, da je dr. Levak dobra, ampak ima polno. drugih pa ne poznam. prosim za nasvete![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

n€na -> RE: dobra G v okolici velenja ali CE (10.6.2010 13:40:26)

V CE je zelo fajna G Peternelj Marinšek Suzana...

ninikamami -> RE: dobra G v okolici velenja ali CE (10.6.2010 15:53:34)

Zame daleč najboljša ginekologinja je dr. Korana Leljak Kuštrin, Celje. Menda bo začela delati tudi v Velenju. Super zdravnica, po strokovni in človeški plati. Ne bo ti žal.

astrid1 -> RE: dobra G v okolici velenja ali CE (10.6.2010 20:23:34)

DR. Korana Kuštrin že dela v Velenju. V torek sem se vpisala k njej. Zaenkrat še jemljejo nove pacientke.

tanjusi -> RE: dobra G v okolici velenja ali CE (10.6.2010 20:40:39)

kje pa ima ambulanto?

Anonimen -> RE: dobra G v okolici velenja ali CE (11.6.2010 9:16:02)

je dr. Kuštrin  vredu tudi za tiste, ki imajo probleme v nosečnosti?
astrid1- je to v ZD? imaš mogoče telefonsko?

sončica25 -> RE: dobra G v okolici velenja ali CE (11.6.2010 11:44:58)

uuuuu.....fajn....mene tudi zanima katera G je vredu.....do sedaj sem imela v lj G, se pa moram prestavit ker mi je lj predaleč........za velenje sem izvedela da naj bi bila ena zelo uredu samo nisem dobila podatka tako da sem na istem kot prej.........

astrid1 -> RE: dobra G v okolici velenja ali CE (12.6.2010 11:20:24)

Sicer še nisem bila pri njej, poznam pa ženske, ki jo zelo hvalijo (sodelavke v Rimskih Toplicah). Tudi če vtipkaš njeno ime v google, boš videla, da jo zelo hvalijo po raznih forumih.

Tel št. je 03 8995 463. Jaz sem šla tja kar osebno v torek zjutraj ob 7. uri. Razložila sem, da želim menjati ginekologinjo ker sem se preselila v Velenje. Sestra mi vzela kartico in vnesla podatke v računalnik. Naročila mi je, naj čimprej pokličem v ambulanto prejšnje ginekologinje, da jim pošljejo kartoteko.

tincala -> RE: dobra G v okolici velenja ali CE (14.6.2010 20:35:03)

Jaz sem danes klicala v zd.dom, in mi je sestra (bila je zelo prijazna), povedala, da naj pridem v začetku avgusta s svojo dokumentacijo in zadnjim brisom in bo naredila zamenjavo za ginekologinjo.

Stran: [1]