|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dober večer!
13.1.2005 20:27:56   
Sandra*
Ojla!
Danes ne bi smela dobit:hudicek: in je tudi nisem! Zaenkrat. Že od ponedeljka me ful spika po jajčnikih in boli, od torka pa mi je skos ful slabo! Danes sem naredila bc zdele in sam ena črtica!:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dober večer!
13.1.2005 20:33:47   
Udb
Držim pesti, da je test zatajil!!! To tudi za svojega upam (sem ga delala zjutraj)!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dober večer!
13.1.2005 20:56:14   
Mirna
Sandra, ceprav gotovo tezko, malo se pocakaj in ce cez par dni se ne bo :hudicek:, poskusi in upam, da se bomo veselili s tabo :roza::modri:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dober večer!
13.1.2005 20:56:32   
Pikabu
Poskusi zjutraj, mogoče je še premalo nosečniških hormonov.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dober večer!
13.1.2005 20:59:01   
Sandra*
Oj! Jst tut upam, da je zatajil, sam skor ne verjamem da bi. Men :hudicek: zmer kj zamuja skor nikol ni ful redna običajno na 31 dni in dons je 31 dan dva mesca nazaj je pa pršla 37 dan. Sam čudn se mi zdi k še nikol nism mela tak občutek k mam zj! Skos mi je slabo, k vidm kj zajest pa še bol, pa še skos me tišči u jajčnikih. Pred :hudicek: me drugač boli, se mi ful pretaka dons pa ne! Sploh ne vem pr čem sm ful sm spet zalostna kr nimam upanja d je vsen kj!:miska:
Kaj misleš ti! Tole moje pomoje niso nobeni znaki d sm :nosecka: pomoje so me otroc v vrtcu spet kj okužl!:((

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

katero adaptirano mleko uporabljate
momacus

Prosim,da mi na ZS napišete razlog, zaradi katerega uporabljate izbrano mleko. Hvala,momacus,

APTAMIL (47%)

NOVALAC (21%)

HIPP (9%)

HUMANA (3%)

HOLLE (0%)

drugo (20%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!