dober večer! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sandra* -> dober večer! (13.1.2005 20:27:56)

Ojla!
Danes ne bi smela dobit:hudicek: in je tudi nisem! Zaenkrat. Že od ponedeljka me ful spika po jajčnikih in boli, od torka pa mi je skos ful slabo! Danes sem naredila bc zdele in sam ena črtica!:((:((:((

Udb -> dober večer! (13.1.2005 20:33:47)

Držim pesti, da je test zatajil!!! To tudi za svojega upam (sem ga delala zjutraj)!

Mirna -> dober večer! (13.1.2005 20:56:14)

Sandra, ceprav gotovo tezko, malo se pocakaj in ce cez par dni se ne bo :hudicek:, poskusi in upam, da se bomo veselili s tabo :roza::modri:

Pikabu -> dober večer! (13.1.2005 20:56:32)

Poskusi zjutraj, mogoče je še premalo nosečniških hormonov.

Sandra* -> dober večer! (13.1.2005 20:59:01)

Oj! Jst tut upam, da je zatajil, sam skor ne verjamem da bi. Men :hudicek: zmer kj zamuja skor nikol ni ful redna običajno na 31 dni in dons je 31 dan dva mesca nazaj je pa pršla 37 dan. Sam čudn se mi zdi k še nikol nism mela tak občutek k mam zj! Skos mi je slabo, k vidm kj zajest pa še bol, pa še skos me tišči u jajčnikih. Pred :hudicek: me drugač boli, se mi ful pretaka dons pa ne! Sploh ne vem pr čem sm ful sm spet zalostna kr nimam upanja d je vsen kj!:miska:
Kaj misleš ti! Tole moje pomoje niso nobeni znaki d sm :nosecka: pomoje so me otroc v vrtcu spet kj okužl!:((

Stran: [1]