Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dober pediater lj vič ali rudnik 29.1.2009 11:52:26
|
|
|
|
andrejkam
|
Mi imamo na Viču Hočevarjevo. No, zadnjič je zbolela in jo je nadomeščala Tomšičeva in je bla zlo bolj fajn. Drugih pa ne poznam.
|
|
|
|
RE: dober pediater lj vič ali rudnik 29.1.2009 17:26:42
|
|
|
|
3jeMi
|
za Vič ti lahko povem, da ko boš klicala, te bodo avtomatično dali k Tomšičevi, ker je edino pri njej še prostor... tako je bilo meni rečeno, ko sem tamalega prijavila na prvi pregled, res pa, da je od tega že pol leta... glede same zdravnice ti pa lahko povem, da je kar v redu... te posluša, te na nekatere stvari opozori, ni pa vsiljiva s svojim mnenjem (ala točno tako moraš delat in pika).
|
|
|
|
RE: dober pediater lj vič ali rudnik 29.1.2009 17:29:42
|
|
|
|
varci
|
Jaz imam dr. Tomšičevo (Vič) in sem z njo zaenkrat zelo zadovoljna ( imam 3M starega fantka). Je zelo prijazna, nežna in ti vse lepo razloži in pove. Nič ne hiti kot nekateri zdravniki, ki jemljejo paciente kot po tekočem traku.
|
|
|
|
RE: dober pediater lj vič ali rudnik 29.1.2009 21:11:44
|
|
|
|
mamicaTaja
|
Jst hodim k dr. Golli (na Viču)in je zaenkrat čisto v redu (stari smo pa 7 mescev). Če te karkoli zanima ti razloži, pa vzame si čas zate, se ji nikamor ne mudi.
|
|
|
|
RE: dober pediater lj vič ali rudnik 29.1.2009 22:49:51
|
|
|
|
Pepy
|
Mi smo tut hoteli na Vič pa ni bilo prostora pred dvema mesecema,tko da imamo kar v mostah dr.Kalinšek
|
|
RE: dober pediater lj vič ali rudnik 29.1.2009 23:38:36
|
|
|
|
Zvezdica
|
Sam ne vzami acceto hočevar, ker imamo zelo slabe izkušnje z njo. Predlagam Tomšičevo.Smo pa zdaj v ZD Moste in imamo Kalinškovo.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.1.2009 23:40:31 >
|
|
RE: dober pediater lj vič ali rudnik 29.1.2009 23:40:15
|
|
|
|
Zvezdica
|
Mi smo tut hoteli na Vič pa ni bilo prostora pred dvema mesecema,tko da imamo kar v mostah dr.Kalinšek Odkar smo na moščanskem koncu doma, imao tudi mi Kalinškovo in je super. In kar je pomembno da si vzame čas in otroka pregleda takrat ko je treba.
|
|
RE: dober pediater lj vič ali rudnik 30.1.2009 10:03:58
|
|
|
|
African queen
|
Se strinjam,Kalinškova je enkratna!!!!!Mi smo jo tudi imeli,ko smo bili v Ljubljani...
|
|
|
|
RE: dober pediater lj vič ali rudnik 3.2.2009 9:54:14
|
|
|
|
keira1977
|
Hvala punce za vse informacije, zdaj me pa še nekaj zanima. Zadnjič na materinski šoli nam je babica rekla, da moramo imeti že izbranega pediatra....ko pa sem klicala v ZD vič mi je ena neprijazna sestra rekla, da se mora otrok prvo rodit in še da naj ga peljem v tisti ZD kjer spadam, kaj pravite a je to res al sam naklada. Hvala za odgovor S.
|
|
|
|
RE: dober pediater lj vič ali rudnik 3.2.2009 9:59:58
|
|
|
|
Pšemek
|
Mi mamo na Viču privat dr. Finžgar-Perme Meta. Jaz sem res zadovoljna z njo. Smo se pa prijavili ko se je Nejka rodila.
|
|
RE: dober pediater lj vič ali rudnik 3.2.2009 10:25:30
|
|
|
|
mamicaTaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: keira1977 Hvala punce za vse informacije, zdaj me pa še nekaj zanima. Zadnjič na materinski šoli nam je babica rekla, da moramo imeti že izbranega pediatra....ko pa sem klicala v ZD vič mi je ena neprijazna sestra rekla, da se mora otrok prvo rodit in še da naj ga peljem v tisti ZD kjer spadam, kaj pravite a je to res al sam naklada. Hvala za odgovor S. Mislim, da je res tako, da imajo prednost tisti, ki so prijavljeni tm kjer je P, ker so drugače vsi P ful zasedeni in splog ne jemljejo več novih pacientov. Mene so najprej vprašali, kje živimo, drugače bi me verjetno napotili k drugemu P. Mislim pa, da ni potrebno že pred rojstvom imeti izbranega P, ker vseeno potrebujejo podatke od otroka, kar tako brez podatkov pa tudi ne bodo "rezervirali" mesta zanj. En P bo pa že prost...če pa ti ne bo všeč, ga pa še vedno lahko kasneje zamenjaš. Pa lepo ! LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?