m_m
|
To je bilo pač vprašanje za tiste, ki vodo prekuhavate. Jaz sem jo do 9m in jo še, ampak verjetno bomo to tudi mi počasi ukinili. No o neoporečnosti... vseh bacilov verjetno ne morejo uničit, odrasli imamo imunski sistem že vzpostavljen, dojenčki ga pa šele gradijo. Takemu malemu je že tako vse, kar mu daš v usta, novo in se mora na to navaditi. Ustekleničena voda pri nas... hm... bakterije in bacili se razvijajo na svetlobi in vsa naša ustekleničena voda je v svetlih steklenicah, celo plastenkah, ponavadi kje na soncu cele ure, dneve, še predno pride v trgovine, še v trgovinah se smazijo na policah, na katere sije direkt sončna svetloba... pustite enkrat vodo, tudi iz pipe, v plastenki na okenski polici za kak dan. Vem pa, da prodajajo ustekleničeno vodo za dojenčke v določenih specializiranih trgovinah, ki je v kartonski, torej temni embalaži, in piše koliko časa je še uporabna, ko jo enkrat že odpreš. Verjetno ne brez razloga.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|