Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 8:33:42
|
|
|
|
yenny
|
Hvaležna bom za vsak predlog kar se tiče dnevne sobe,rabim še kakšno mnenje,ker sem po dveh dneh brskanja in iskanja že čisto zmešana in sploh ne vem več kaj bi in kaj paše skupaj. Zadeva je taka-dnevna soba nekaj manj kot 4x4 m,svetla. Ob zunanji steni bo usnjena sedežna,nič drugega,nasproti bo lcd-ta sten je polovico krajša,ker je tam širok prehod v jedilni del in kuhinjo. Na eni strani je potem veliko okno in balkonska vrata,na drugi strani pa drsna vrata bele barve,obrobljena z svetlo sivo-aluminij. Kakšno naj dam sedežno? Včeraj mi je bil všeč vzorec svetlo,svetlo sive barve,no in potem sem se sredi noči spomnila,da bo mogoče preveč občutljiva ta barva,tako,da spet ne vem.... Pa seveda stena za sedežno in ta krajša stena,kaj naj z njima? Adijo pamet! Rada bi,da je prostor svetel in deluje odprto,no vsaj nekaj vem! Mogoče bi kombinirala rjave in sive odtenke,kaj pa vem. Pomoč,kakršna koli,prosim lepo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2012 9:01:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 9:10:21
|
|
|
|
yenny
|
Sem vesela,da se najde še kdo ki ne zna prilimati slikic! Ponavadi sem jaz edino čudo! A potem bi bila temno siva sedežna boljša izbira? Tapete so tudi meni všeč,samo ne vem,če bo moj navdušen,ker je on vedno nekaj korakov pred mano in bi že premišljeval kako jih bo potem dol spravil!?
|
|
|
|
RE: dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 10:26:16
|
|
|
|
dayya
|
jaz bi se pa vsekakor izogibale sivi barvi in vsemi hladnimi barvami in bi prostor poskusila narediti čimbolj topel in domač ... stvar okusa, je pa res da vse kar sedaj gledaš in je moderno je v mrkih barvah kar mene osebno ne potegne ..... Jaz bi naprimer dala sedežno v kakšni živi oranžni barvi, stranske stene bi ali bele ali čisto nežno komaj opazno oranžno, nasprotno tisto na kateri pa bo stala TV pa v taki barvi kot je sedežna, Oranžno zelo lepo kombiniraš z zeleno in ti bodo lončnice zelo popestrile prostor. Je pa seveda odvisno od tega v kakšni barvi imaš kuhinjo ker je velb in sta prostora praktično povezana je dobro da se barvi ojemata in da dihata eno. Oranžna barva v prostor prinese energijo in toploto.
|
|
|
|
RE: dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 10:31:31
|
|
|
|
sunny24
|
Siv kavč, pa kaka lepa pastelno vijola barva, na tisto steno pa k bi imela TV, bi dala dekorativne nalepke v vijola. Poglej na FB pod dekorativne nalepke, majo full lepih.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2012 10:52:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 11:05:58
|
|
|
|
yenny
|
Ankica ti si polna idej!
|
|
|
|
RE: dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 11:07:20
|
|
|
|
yenny
|
A ja,sem skoraj prepričana,da sedežna ne bo svetla,se precej nagibam k barvi,ki jo je predlagala Ankica.
|
|
|
|
RE: dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 12:55:39
|
|
|
|
mateyka
|
antracit je ful elegantna in lepa barva (mojmu možu so ful všeč kavči te barve). mi bomo sicer dali nekja podobnega (barvno) in mamo eno steno v dekoracijski pastelno zeleni tapeti (to pač ne bomo spreminjal, ker ni naš flet - najem). jaz bom šla v sivo-belo-pastelno zeleno kombinacijo, glede na to. se pa strinjam da za male prostore, bi ubrala podobno kot je rekla ankica, s to razliko, da bi dala kako res barvno močno sliko nad sedežno. in v rdečih odtenkih ostalo. torej bela-siva-rdeča kombinacija. pa kak barvni fotelj, pa da je posebne oblike (mizica recimo tud), da izpade res "artsy" tle sem našla en primer (glej kako rdeči poudarki naredijo svoje, pa slika tud poživi prostor - ok, ne glih take scary face, ampak recimo kaj bolj prijaznega ): jaz bom pa bolj radikalna s postavitvijo - grem s frojdijanskimi kavči na sredo sobe; chek it out http://www.youtube.com/watch?v=fIqBzmfkINk&feature=relmfu
|
|
|
|
RE: dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 12:57:48
|
|
|
|
mateyka
|
ankica, ti pa ne vem kaj delaš samo s kuhnami - vrž se še v dnevne sobe
|
|
|
|
RE: dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 13:07:42
|
|
|
|
Tutan
|
Meni se pa tale rdeča na sliki v kombinaciji z lesom (tramovi) preveč tepe. Mogoče bi bolje izpadlo z bordo. Drugače pa - sem človek, ki mi rdeča ni preveč pri srcu
|
|
|
|
RE: dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 13:30:03
|
|
|
|
livia
|
Jaz imam zelen kavč in enao barvo stene nasproti kavča. Se nam fajn obnese, čeprav sem bila sprva skeptična, ko je arhitektka to predlagala, saj zelena nikakor ni moja barva.
|
|
|
|
RE: dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 13:33:12
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Meni se pa tale rdeča na sliki v kombinaciji z lesom (tramovi) preveč tepe. Mogoče bi bolje izpadlo z bordo. Drugače pa - sem človek, ki mi rdeča ni preveč pri srcu sem skor ziher da ona nima tramov
|
|
|
|
RE: dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 13:34:33
|
|
|
|
Tutan
|
Ne, saj nisem komentirala original posta, ampak samo sliko Jaz pa mam trame, zato In kake travme sem doživljala, da sem jih dobila
|
|
|
|
RE: dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 13:49:47
|
|
|
|
mateyka
|
drugače pa - ja, wall sticker zna nadomestit sliko ali tapeto ali barvo, pa se zalimaš in odlimaš, premestiš lahko vsak kos po želji. to smo mel mi, ko smo bli v najemu v ljubljani (da nismo barval in tapeciral sten)
|
|
|
|
RE: dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 13:57:03
|
|
|
|
yenny
|
Kaj pa kombinacija -antracid sedežna in zadaj stena v svetlo svetlo sivi? Kombinacija z rdečo-bordo bo prava,glede na to,da je kuhinja bordo rdeča. Samo po moje bi lažje to rdečo dodala nekam na steno-ali sliko ali pa kakšen vzdolžen pas tapete-če bi jo našla. Zdaj imam na steni čisto umirjeno sliko,same naravne barve-več odtenkov rjave-to verjetno odpade.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2012 14:09:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: dnevna soba-pomoč barve 3.10.2012 14:54:20
|
|
|
|
mateyka
|
ankica, men RR ne dela pravilno, tako da kako jaz popam fotke, ni nujno da jih vi (jaz moram delat bolj komplicirano - hebeni zdRRževalci tukaj gor, sami levaki..) ja, jaz sem opremila od frenda flet z res svetlo sivo in sploh nisi opazil da je siva dokler nisi videl belih štokov od vrat in belih detaljev. zelo elegantna kombinacija in da ti eno posebno globino na steni. men je to res dobra in simpl fora. pa če daš na to sv. sivo steno bele nalepke in recimo še kak bordo detalj - zgleda majka. tuki se lepo vidi bela na svetlo sivi:
< Sporočilo je popravil mateyka -- 3.10.2012 14:56:23 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?