yenny -> dnevna soba-pomoč barve (3.10.2012 8:33:42)
|
Hvaležna bom za vsak predlog kar se tiče dnevne sobe,rabim še kakšno mnenje,ker sem po dveh dneh brskanja in iskanja že čisto zmešana in sploh ne vem več kaj bi in kaj paše skupaj.[sm=smiley13.gif] Zadeva je taka-dnevna soba nekaj manj kot 4x4 m,svetla. Ob zunanji steni bo usnjena sedežna,nič drugega,nasproti bo lcd-ta sten je polovico krajša,ker je tam širok prehod v jedilni del in kuhinjo. Na eni strani je potem veliko okno in balkonska vrata,na drugi strani pa drsna vrata bele barve,obrobljena z svetlo sivo-aluminij. Kakšno naj dam sedežno?[sm=duda.gif] Včeraj mi je bil všeč vzorec svetlo,svetlo sive barve,no in potem sem se sredi noči spomnila,da bo mogoče preveč občutljiva ta barva,tako,da spet ne vem....[sm=jezicek.gif] Pa seveda stena za sedežno in ta krajša stena,kaj naj z njima?[sm=zmeden.gif] Adijo pamet! Rada bi,da je prostor svetel in deluje odprto,no vsaj nekaj vem![sm=smiley36.gif] Mogoče bi kombinirala rjave in sive odtenke,kaj pa vem.[sm=hudicek1.gif] Pomoč,kakršna koli,prosim lepo![sm=smiley31.gif]
|
|
|
|