SaaS
|
Jaz sem celo nosečnost pazila na hrano in imela dieto. Ne, ker bi se preveč zredila, ali zaradi otekanja nog.., ampak ker imam težave z želodčno kislino in sem morala prenehati s tabletami, ko sem zanosila. Zato sem še toliko bolj čuvala pri dieti. Nisem jedla sladkih, predvsem čokoladnih stvari. Kaj malega že, predvsem navadne kekse, drugega pa ne. Tudi zelo slanih stvari ne, mastnih ne, včasih sem zase posebej skuhala, mojim pa drugo... Še bi se naštelo. Sem pa pazila, da telo in otoček še vedno dobi dovolj bistvenih stvari. Edino kalcija mi je primankovalo, ker se izogibam tudi mleku in sirom, jem le jogurt in skuto, tako da sem potem jemala kalcij v tabletah. Vse se da, le dobra volja je potrebna. No posledica je bila tudi ta, da sem se zredila le 10 kg. Le veselo na delo! Aja, pa meni je zelo pomagalo, da sem si nekaj časa pisala kaj sem jedla. Ena taka brezvezna zadeva, ampak ima učinek. Ko res vidiš, kaj vse daš vase.. . Potem že zato ne poješ, da ne bo treba napisat na hladilnik .
|