|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dieta
9.8.2005 9:41:42   
2ursae
še enkrat dobro jutro,

malce me skrbi ena stvar - zaradi težav z glukozo (ni še tako hudo, da bi bil nosečniški diabetes)sem že cca mesec in pol na dieti. Od takrat teže ne dobivam več, še več, zadnje dni opažam, da gre moja teža dol..

Z :duda: je sicer vse ok, se pridno redi (ima celo preveč kg za svojo starost - :nosecka:34t, :duda: pa ima 2500 g), sem pa slišala, da hujšanje med nosečnostjo ni priporočljivo.

Ima katera podobno izkušnjo oz. ali ve, če je taka stagnacija teže problematična?
Aja, pa od začetka nosečnosti sem se zredila za 15kg :ups:, kar je v bistvu že več kot dovolj.

pozdravček in hvala :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dieta
9.8.2005 10:33:37   
Pikabu
Jaz sem v celi nosečnosti pridobila samo 4 kg zaradi diete. Sem se tudi bala, ker sem v bistvu vmes hujšala, da bo kaj narobe, pa je rekla G, da :duda: že pobere, kar rabi. Sicer ti pa kontrolirajo urin, tam ne sme biti ene zadevšne noter (se ne spomnim, katere). Če bo kaj narobe, bodo že vedeli, tako da se nič ne obremenjuj s tem.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dieta
9.8.2005 11:43:23   
urši77
Jaz nisem imela prav nobene diete, pa sem pridobila vse skupaj +7kg in če zračunaš vse(otrok, plodovnica, posteljica, povečana maternica, več krvi,...) sem še malo v minusu, me je otroček malo "zajedel".
Nič se ne boj, otrok vzame kar rabi, "na škodi" bo kvečjemu tvoj organizem, otrok sigurno ne!
Se pa do petega mes. nisem zredila niti za kg:)
Zdaj imam še 2t4d do poroda, pa je moja teža ves zadnji mes. na istem:)
Tako kot pravi Pikabu-ne obremenjuj se s tem, pa vesela bodi da je tako, kg gredo lažje gor kot dol:)

LP

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dieta
9.8.2005 11:54:49   
Teya
tudi jaz sem na dieti zaradi sladkorja oz. motene tolerance na glukozo in sem vsakič, ko se nisem nič zredila, bila od G celo pohvaljena :zmeden: ravno tako kot ti, sem se s tem obremenjevala....zdaj, ko sem proti koncu, pa so kg kar udarili na plan...:)-

srečno!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?