|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dete na letalu
24.6.2005 13:36:53   
Anonimen
nekaj me zanima. z dojenčkom oz malim malčkom greš na avion tako da on nima sedeža. vem da dobiš dodaten pas s katerim ga privežeš na svojega med vzletom in pristankom. kaj pa med samim poletom. a lahko otrok prosto leze po avijonu, leta okrog al more ko pribit sedet v naročju?

lp, lara
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   dete na letalu
24.6.2005 13:39:21   
Lunca1
Verjetno ni nujno, je pa definitivno bolj varno zaradi turbolence. Se je namreč že zgodilo, da je kdo umrl, ker je latalo nenapovedano padlo v luknjo in so bili ljudje neprivezani. Če vožnja le ni predolga se splača bit privezan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dete na letalu
24.6.2005 13:39:31   
Pajaca
Če so turbolence morjo vsi sedet na mestu. Pa tud drgač majo stevke najraj da si na zicu, pa sam tist wc pa konc. Pa itak na takratkih letih je običajno tist kosilček ki traja večino leta in one pol gor in dol maširajo s tistimi vozki in nimaš kje letat... aja no razni easy jeti tega nimajo.

Kam pa nameravate???

Mene bolj zanima kaj če je treba dat masko gor, ker pol je za otroka ni???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dete na letalu
24.6.2005 13:42:55   
Anonimen
ah nikamor tko ne nameravamo. zdej k nam je london odpadu, boava pol kak teden pred kolektivcam mal gledala last minute varjante če se bo kej pametnga najdl. pa mogoče tut kaka taka zadeva da bi šli vsi. ma bomo vidl. sam to me je pa res zanimal kako je z mulcem na avionu.

ja za masko pa najprej seb, pol pa otroku. sam globok vdihneš držiš, vmes daš mal otroku pol pa spet seb.

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   dete na letalu
24.6.2005 13:43:15   
ma-ja
Lahko leze okrog, samo boš deležna kar nekaj grdih pogledov. Odvisno ,koliko časa se boste vozili, pa s kakšnim avionom greste. V majhnemu je približno toliko prostora kot na avtobusu.
Drugače pa občudujem take, ki se upate na avion z majhnim otrokom. Moja dva še v avtu nista vzdržala, na avion pa si še pomisliti nisem upala. Bomo še malo počakali za takšne podvige, ker bi tudi jaz imela rada nekaj od potovanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dete na letalu
24.6.2005 13:45:15   
Anonimen
Kar sem jest za vioni letala so se kobacaji zmeri kobacali nmed nogami - no razen takrat k je rdeča lučka svetila. No tista za pripet. Nihče ni mamic nič sekiral zaradi tega, ker so okoli letali. Sem pa vidla, da so ene mal večje clo k pilotu pelali...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   dete na letalu
24.6.2005 13:52:40   
soncka
Sem kar nekaj letela in predvsem na dolgih letih sem ugotavljala, da ponavadi niso problematični dojenčki in pa že malo večji otroci npr 5 let. Kriza je s takimi cca 2,3 leta. te ponavadi popade kak histeričen jok, ki ga vsi potrpežljivi starši skupaj z stevardesami niso mogli kako urco umiriti.:zmeden:
Neprijetno. Res. Za vse.
Verjetno se ustrašijo, niso navajeni na okolje, malo spijo pa potem ne vejo kje so in kaj bi... in to izrazijo s tulečimi sirenami
lp:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dete na letalu
24.6.2005 13:55:16   
viv_
Pri nas je bilo OK... mal smo si jo podajali sem in tja, pa smo prileteli do Londona. Ampak takrat je bila stara šele dobre pol leta, še ni bila tak feder...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dete na letalu
24.6.2005 14:00:45   
African queen
Ko smo mi leteli v Afriko,nismo imeli nobenih problemov(takrat sta bila star prvi 3,5 let drugi pa 15 mesecev)Ta krajši let Brnik-Frankfurt ti dajo tisti varnostni pas,da ga pripneš na svojega in otroka do dveh let ,brez sedeža, zavežeš ,med letom se kaj dosti ne moreš premikat,ker je vse natrpano,so ponavadi manjša letala.Potem pa smo šli na večje letalo,kjer nam niso dali nobenga varnostnega pasu za ta manjšega,ko si v zraku ti dajo košaro,kjer naj bi otrok spal.Moja dva sta celo pot (7ur)skakala okrog,zelo sta se dobro počutila,imeli smo seveda veliko igračk s sabo.Pa še stevardese podarijo nekaj otrokom.V glavnem brez težav.Bomo videli ,kako bo konec leta,ko spet letimo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dete na letalu
24.6.2005 15:53:33   
rija
Lara, glede tega si ne bi belila glave. Sem že kar dosti letela, pa otroci niso nikoli bili problem. Včasih se jagajo po avionu, včasih plazijo, velikokrat zaspijo... Skratka brez problema. Najbolj smešno, v bistvu se je smejalo pol aviona, je bilo pred pristankom v NY. Ker smo leteli z jumbotom, ki pristaja malo dalj časa, je poskušala neka mamica svojega 2,5 letnika vzeti k sebi na kolena in ga zvezati. A glej ga:hudicek: malega, se ni pustil, in se je začel dreti na ves glas. Mamica je po nekaj časa obupala, ter ga pustila pod sedeži. Mali se je izžvljal slabo uro, pa ga sploh ni pogledala. Navijal je tako, da smo se že vsi smejali. Ona pa faca, čisto nič. In tako smo v smehu, z vreščečim malčkom lepo pristali.
Svetujem čim manj paničarjenja, kompliciranja in nervoze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?