Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:37:40
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
te probleme z brivnikom imam tud jest
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:39:54
|
|
|
|
huda
|
enak strojček, enake težave,....:grrr: sam pri men je problem, da je teh vraščenih dlak kar nekaj; okrog njih se naredi rdečica in, če si jih probam izpipat imam na koncu grdo krasto,... in glih zdaj se ubadam s tem problemom, ker imam noge polne rdečih flekov ne vem, kaj storiti,.... jaz še nisem pogruntala:zmeden2:
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:40:49
|
|
|
|
Lenny
|
Baje so nove dlačice bolj "fine in nežne", zato se vrastejo pod kožo :hudicek: Pomaga večkratni peeling, ampak še vedno se kakšna najde, ki jo je treba s pinceto napasti :hudicek: Temu moj v.d. možek reče pletje nog :)-
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:45:56
|
|
|
|
rinty
|
Joj, punce, vidim, da nisem edina s tem problemom. Fora je, da sem strojček kupila zato, da se mi ni potrebno brit vsak drugi dan- da "postrojčkaš" pol je pa mir za neki časa_ kot na reklami, ne:zmeden: NO, v glavnem, ne vem, kaj naredim, kr se mi ne da vsak ih par dni "strojčkat" pol pa še s pinceto (dlake mi namreč ful hitro rastejo, pa še močne so od večletnega britja). Kaj nam je torej storiti, da ne bi imele vraščenih dlak????????:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:48:19
|
|
|
|
Lenny
|
Kar se močnih dlak tiče, se je pri meni mašinca dobro obnesla. Jih je zdaj občutno manj in tanjše so. Če sem pridna s peelingom, je tudi vraščenih zelo malo. Ko pa pasem lenobo, pa mali mulc izjavi, da mami pika. No, potem pa gas v kopalnico :)-
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:50:00
|
|
|
|
rinty
|
Lenny kateri peeling uporabljaš?
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:54:42
|
|
|
|
huda
|
mene tud zanima, ker so moje vraščene dlake en velik :hudicek: jaz še pa vedno tuhtam, kaj bi pomagalo:zmeden2:
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:58:20
|
|
|
|
Lenny
|
Stari dalmatinski recept: olivno olje, morska sol, pa malo limoninega soka, če je ravno limona pri roki. Pa še za podplate je dober :bravo:
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 13:59:17
|
|
|
|
Rozika20
|
Jaz se depiliram s philipsom. Na nogah se mi dlake sicer ne vraščajo, se mi pa na bikini predelu - še večja groza :((. Pomaga krema za po depilaciji my epil in peeling. Če pa pa zaradi pomanjkanja časa te nege ne izvajam, se mi naredijo mozoljčki z vraščenimi dlakami. :rozica:
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 14:03:49
|
|
|
|
rinty
|
A maš fino al grobo mleto sol, kr se mi zdi, da je grobo mleta preveč agresivna ali pač ne? :zmeden2:
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 14:08:02
|
|
|
|
kimi
|
drugi strojček enake težave
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 14:10:03
|
|
|
|
Lenny
|
Ja, po moje tudi. Jaz vzamem fino mleto, enako, kot za kuhanje. In ne varčujem z oljem. Ta "recept" sem res prinesla od kolegic iz Dalmacije. Puncama tam nisem "fauš" samo rjavih nog, ampak tudi lepo gladkih. Očitno deluje :) Poskusi, seveda je treba nekaj vztrajnosti na začetku in vmes ne preveč lenobe, da se zadeva ne ponovi.
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 14:24:32
|
|
|
|
rinty
|
Lenny kdaj pa delaš peeling: ko postrojčkaš al pustiš da zrastejo in tik pred naslednjim strojčkanjem? Kdaj je najboljše?8)
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 14:27:48
|
|
|
|
Klarissa
|
strojček silkepil iste težave vendar zadnje čase dosti manj, ker si pipam kar na 14 -21 dni. se mi pa vidijo tanke žilice. a vam tudi? a je razlog pipanje?:zmeden:
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 14:31:23
|
|
|
|
Lenny
|
Peeling si naredim 1xtedensko, mašinco pa vklopim na kakšna dva tedna. Reklama o enem mesecu pri meni namreč ne drži. Kožo moraš "drgniti" redno, da se te presnete "ščetine" nimajo časa vrasti. Vsaj globoko ne! Ko se z mašinco poplejem, si noge namažem z Niveo soft.
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 17:10:08
|
|
|
|
SašaR
|
Se pridružujem klubu!:(( Na nogah je kar kriza! Bomo poskusili s pilingom!
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 26.7.2005 20:12:33
|
|
|
|
lenika
|
Poznam te težave. :((
|
|
|
|
depilacija - vraščene dlake 27.7.2005 2:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se sicer brijem kar z britvico, ampak odkar se tuširam s tisto mrežasto gobico (no, tuširam se z gelom, ki ga nanesem na to gobico :)-), kar je tudi prav fajn piling, sploh nimam problemov z vraščanjem dlak. Je za probat, pa še packarije z raznimi oljčki in solmi ni.
|
|
|
| Stran: [1] |
telovadbaLelly28 RRKje in na kakšen način najrajši telovadite?doma, s pomočjo youtube / vaj iz interneta (
17%)
doma, vaje od osebnega trenerja (
11%)
v fitnesu, z utežmi (
6%)
na vodenih vadbah (
28%)
ne telovadim (
6%)
v naravi (
33%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!