|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   depilacija - vraščene dlake
26.7.2005 13:36:21   
rinty
Zanima me, zakaj se mi dlake na nogah vraščajo - uporabljam pa Braunov silk-epil (ne najnovejši, en model pred njim).
Po depiliranju si po ene pol ure fajn namažem z aloevero-afrodita.:)

Kaj naredit, da se mi dlake ne bi vraščale-strojček vraščenih dlak itak ne potegne in pol so grdo videne, tako da si jih pulim ven s pinceto! Ampak zakaj, če naj bi vso to delo opravil strojček, seveda! :metulj:

P:)omagajte z nasveti!!!

HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.7.2005 13:37:40   
TARA in MAJ
te probleme z brivnikom imam tud jest

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2005 13:39:54   
huda
enak strojček, enake težave,....:grrr:

sam pri men je problem, da je teh vraščenih dlak kar nekaj; okrog njih se naredi rdečica in, če si jih probam izpipat imam na koncu grdo krasto,...
in glih zdaj se ubadam s tem problemom, ker imam noge polne rdečih flekov

ne vem, kaj storiti,....
jaz še nisem pogruntala:zmeden2:

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2005 13:40:49   
Lenny
Baje so nove dlačice bolj "fine in nežne", zato se vrastejo pod kožo :hudicek: Pomaga večkratni peeling, ampak še vedno se kakšna najde, ki jo je treba s pinceto napasti :hudicek:
Temu moj v.d. možek reče pletje nog :)-

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2005 13:45:56   
rinty

Joj, punce, vidim, da nisem edina s tem problemom.
Fora je, da sem strojček kupila zato, da se mi ni potrebno brit vsak drugi dan- da "postrojčkaš" pol je pa mir za neki časa_ kot na reklami, ne:zmeden:

NO, v glavnem, ne vem, kaj naredim, kr se mi ne da vsak ih par dni "strojčkat" pol pa še s pinceto (dlake mi namreč ful hitro rastejo, pa še močne so od večletnega britja).

Kaj nam je torej storiti, da ne bi imele vraščenih dlak????????:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2005 13:48:19   
Lenny
Kar se močnih dlak tiče, se je pri meni mašinca dobro obnesla. Jih je zdaj občutno manj in tanjše so. Če sem pridna s peelingom, je tudi vraščenih zelo malo. Ko pa pasem lenobo, pa mali mulc izjavi, da mami pika. No, potem pa gas v kopalnico :)-

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2005 13:50:00   
rinty
Lenny kateri peeling uporabljaš?

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2005 13:54:42   
huda
mene tud zanima, ker so moje vraščene dlake en velik :hudicek:

jaz še pa vedno tuhtam, kaj bi pomagalo:zmeden2:

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2005 13:58:20   
Lenny
Stari dalmatinski recept: olivno olje, morska sol, pa malo limoninega soka, če je ravno limona pri roki. Pa še za podplate je dober :bravo:

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2005 13:59:17   
Rozika20
Jaz se depiliram s philipsom. Na nogah se mi dlake sicer ne vraščajo, se mi pa na bikini predelu - še večja groza :((. Pomaga krema za po depilaciji my epil in peeling. Če pa pa zaradi pomanjkanja časa te nege ne izvajam, se mi naredijo mozoljčki z vraščenimi dlakami.

:rozica:

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2005 14:03:49   
rinty
A maš fino al grobo mleto sol, kr se mi zdi, da je grobo mleta preveč agresivna ali pač ne?

:zmeden2:

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2005 14:08:02   
kimi
drugi strojček enake težave

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2005 14:10:03   
Lenny
Ja, po moje tudi. Jaz vzamem fino mleto, enako, kot za kuhanje. In ne varčujem z oljem. Ta "recept" sem res prinesla od kolegic iz Dalmacije. Puncama tam nisem "fauš" samo rjavih nog, ampak tudi lepo gladkih. Očitno deluje :)
Poskusi, seveda je treba nekaj vztrajnosti na začetku in vmes ne preveč lenobe, da se zadeva ne ponovi.

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.7.2005 14:24:32   
rinty
Lenny kdaj pa delaš peeling: ko postrojčkaš al pustiš da zrastejo in tik pred naslednjim strojčkanjem? Kdaj je najboljše?8)

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.7.2005 14:27:48   
Klarissa
strojček silkepil iste težave vendar zadnje čase dosti manj, ker si pipam kar na 14 -21 dni. se mi pa vidijo tanke žilice. a vam tudi? a je razlog pipanje?:zmeden:

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.7.2005 14:31:23   
Lenny
Peeling si naredim 1xtedensko, mašinco pa vklopim na kakšna dva tedna. Reklama o enem mesecu pri meni namreč ne drži. Kožo moraš "drgniti" redno, da se te presnete "ščetine" nimajo časa vrasti. Vsaj globoko ne! Ko se z mašinco poplejem, si noge namažem z Niveo soft.

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.7.2005 17:10:08   
SašaR
Se pridružujem klubu!:(( Na nogah je kar kriza! Bomo poskusili s pilingom!

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.7.2005 20:12:33   
lenika
Poznam te težave. :((

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.7.2005 2:07:11   
Anonimen
Jaz se sicer brijem kar z britvico, ampak odkar se tuširam s tisto mrežasto gobico (no, tuširam se z gelom, ki ga nanesem na to gobico :)-), kar je tudi prav fajn piling, sploh nimam problemov z vraščanjem dlak. Je za probat, pa še packarije z raznimi oljčki in solmi ni.

(odgovor članu rinty)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
27.7.2005 8:28:28   
Lenny
Tašonka, to misliš tisto plastično mrežico, zmotano v kepo? Se res obnese?

(odgovor članu rinty)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

telovadba
Lelly28 RR

Kje in na kakšen način najrajši telovadite?

doma, s pomočjo youtube / vaj iz interneta (17%)

doma, vaje od osebnega trenerja (11%)

v fitnesu, z utežmi (6%)

na vodenih vadbah (28%)

ne telovadim (6%)

v naravi (33%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!