depilacija - vraščene dlake (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

rinty -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 13:36:21)

Zanima me, zakaj se mi dlake na nogah vraščajo - uporabljam pa Braunov silk-epil (ne najnovejši, en model pred njim).
Po depiliranju si po ene pol ure fajn namažem z aloevero-afrodita.:)

Kaj naredit, da se mi dlake ne bi vraščale-strojček vraščenih dlak itak ne potegne in pol so grdo videne, tako da si jih pulim ven s pinceto! Ampak zakaj, če naj bi vso to delo opravil strojček, seveda! :metulj:

P:)omagajte z nasveti!!!

HVALA

TARA in MAJ -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 13:37:40)

te probleme z brivnikom imam tud jest

huda -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 13:39:54)

enak strojček, enake težave,....:grrr:

sam pri men je problem, da je teh vraščenih dlak kar nekaj; okrog njih se naredi rdečica in, če si jih probam izpipat imam na koncu grdo krasto,...
in glih zdaj se ubadam s tem problemom, ker imam noge polne rdečih flekov

ne vem, kaj storiti,....
jaz še nisem pogruntala:zmeden2:

Lenny -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 13:40:49)

Baje so nove dlačice bolj "fine in nežne", zato se vrastejo pod kožo :hudicek: Pomaga večkratni peeling, ampak še vedno se kakšna najde, ki jo je treba s pinceto napasti :hudicek:
Temu moj v.d. možek reče pletje nog :)-

rinty -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 13:45:56)

Joj, punce, vidim, da nisem edina s tem problemom.
Fora je, da sem strojček kupila zato, da se mi ni potrebno brit vsak drugi dan- da "postrojčkaš" pol je pa mir za neki časa_ kot na reklami, ne:zmeden:

NO, v glavnem, ne vem, kaj naredim, kr se mi ne da vsak ih par dni "strojčkat" pol pa še s pinceto (dlake mi namreč ful hitro rastejo, pa še močne so od večletnega britja).

Kaj nam je torej storiti, da ne bi imele vraščenih dlak????????:sloncek::sloncek::sloncek:

Lenny -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 13:48:19)

Kar se močnih dlak tiče, se je pri meni mašinca dobro obnesla. Jih je zdaj občutno manj in tanjše so. Če sem pridna s peelingom, je tudi vraščenih zelo malo. Ko pa pasem lenobo, pa mali mulc izjavi, da mami pika. No, potem pa gas v kopalnico :)-

rinty -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 13:50:00)

Lenny kateri peeling uporabljaš?

huda -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 13:54:42)

mene tud zanima, ker so moje vraščene dlake en velik :hudicek:

jaz še pa vedno tuhtam, kaj bi pomagalo:zmeden2:

Lenny -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 13:58:20)

Stari dalmatinski recept: olivno olje, morska sol, pa malo limoninega soka, če je ravno limona pri roki. Pa še za podplate je dober :bravo:

Rozika20 -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 13:59:17)

Jaz se depiliram s philipsom. Na nogah se mi dlake sicer ne vraščajo, se mi pa na bikini predelu - še večja groza :((. Pomaga krema za po depilaciji my epil in peeling. Če pa pa zaradi pomanjkanja časa te nege ne izvajam, se mi naredijo mozoljčki z vraščenimi dlakami.

:rozica:

rinty -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 14:03:49)

A maš fino al grobo mleto sol, kr se mi zdi, da je grobo mleta preveč agresivna ali pač ne?

:zmeden2:

kimi -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 14:08:02)

drugi strojček enake težave

Lenny -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 14:10:03)

Ja, po moje tudi. Jaz vzamem fino mleto, enako, kot za kuhanje. In ne varčujem z oljem. Ta "recept" sem res prinesla od kolegic iz Dalmacije. Puncama tam nisem "fauš" samo rjavih nog, ampak tudi lepo gladkih. Očitno deluje :)
Poskusi, seveda je treba nekaj vztrajnosti na začetku in vmes ne preveč lenobe, da se zadeva ne ponovi.

rinty -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 14:24:32)

Lenny kdaj pa delaš peeling: ko postrojčkaš al pustiš da zrastejo in tik pred naslednjim strojčkanjem? Kdaj je najboljše?8)

Klarissa -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 14:27:48)

strojček silkepil iste težave vendar zadnje čase dosti manj, ker si pipam kar na 14 -21 dni. se mi pa vidijo tanke žilice. a vam tudi? a je razlog pipanje?:zmeden:

Lenny -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 14:31:23)

Peeling si naredim 1xtedensko, mašinco pa vklopim na kakšna dva tedna. Reklama o enem mesecu pri meni namreč ne drži. Kožo moraš "drgniti" redno, da se te presnete "ščetine" nimajo časa vrasti. Vsaj globoko ne! Ko se z mašinco poplejem, si noge namažem z Niveo soft.

SašaR -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 17:10:08)

Se pridružujem klubu!:(( Na nogah je kar kriza! Bomo poskusili s pilingom!

lenika -> depilacija - vraščene dlake (26.7.2005 20:12:33)

Poznam te težave. :((

Anonimen -> depilacija - vraščene dlake (27.7.2005 2:07:11)

Jaz se sicer brijem kar z britvico, ampak odkar se tuširam s tisto mrežasto gobico (no, tuširam se z gelom, ki ga nanesem na to gobico :)-), kar je tudi prav fajn piling, sploh nimam problemov z vraščanjem dlak. Je za probat, pa še packarije z raznimi oljčki in solmi ni.

Lenny -> depilacija - vraščene dlake (27.7.2005 8:28:28)

Tašonka, to misliš tisto plastično mrežico, zmotano v kepo? Se res obnese?

Stran: [1]