Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 8.8.2011 12:52:35
|
|
|
|
thaiss
|
prispevam brisače in prašek za pomivanje posode
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 8.8.2011 12:55:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss prispevam brisače in prašek za pomivanje posode super še količino mi povejte,da popravim seznam ......aha....fino bi bilo da bi se vse pripeljalo do mene v Domžale in jim bom jaz dostavila ko bo vse nabrano
|
|
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 8.8.2011 13:17:43
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ DVD kasete za otroke Kasete ali DVD-je? Mi imamo VHS kaset za celo vrečo. Če jh potrebujejo jih dam rade volje. Kaj pa otroška oblačila?
|
|
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 8.8.2011 13:24:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ DVD kasete za otroke Kasete ali DVD-je? Mi imamo VHS kaset za celo vrečo. Če jh potrebujejo jih dam rade volje. Kaj pa otroška oblačila? seznam sem samo prekopirala,tko da žal kaset ne rabijo.so mi pa sporočili,da ne smejo biti risanke zdanlovdane ...oblačil trenutno ne potrebujejo,bi bilo pa fino,da jih pospravite,če jih imate,ker septembra bom poiskala ustavnovo,kjer pa rabijo oblačila
|
|
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 8.8.2011 15:28:34
|
|
|
|
Čebel@
|
sem jih še 1x klicala...lahko so risanke tudi na videokasetah in ni treba da so risanke original
|
|
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 8.8.2011 17:04:12
|
|
|
|
TomTaylor
|
jz bi imela 1 kovter in 4 x posteljnino, pa še kaj bi se našlo. A kakšne igračke (predvsem za dojenčke oz. mlajše od 1 leta če kaj potrebujejo?)
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 8.8.2011 18:52:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor jz bi imela 1 kovter in 4 x posteljnino, pa še kaj bi se našlo. A kakšne igračke (predvsem za dojenčke oz. mlajše od 1 leta če kaj potrebujejo?) igračk sicer ni na seznamu,ampak sem prepričana,da jih bojo vseeno veseli
|
|
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 8.8.2011 21:36:45
|
|
|
|
TomTaylor
|
Kaj pa odeje? Imam 2 kom 150x200 iz flisa, ampak sta čist okej še.
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 8.8.2011 21:39:09
|
|
|
|
TomTaylor
|
Btw, meni so Domžale malo iz poti, a boš/bo (katera) slučajno okoli ali mimo Kranja (Radovljice) šla v Domžale, pa da ti/ji oddam?
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 9.8.2011 7:41:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Kaj pa odeje? Imam 2 kom 150x200 iz flisa, ampak sta čist okej še. če želiš daš lahko zraven,lahko pa spraviš in počakaš na nasledno akcijo....glede prevoza-do Kranja lahko tudi jaz pridem iskat
|
|
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 9.8.2011 8:03:50
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: thaiss prispevam brisače in prašek za pomivanje posode super še količino mi povejte,da popravim seznam ......aha....fino bi bilo da bi se vse pripeljalo do mene v Domžale in jim bom jaz dostavila ko bo vse nabrano 4 kom brisač 1 kom prašek za posodo
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 9.8.2011 8:04:27
|
|
|
|
thaiss
|
jaz sem iz obale, in se na tisti konec pred oktobrom ne bom vozila, lahko pošljem?
|
|
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 9.8.2011 8:10:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: thaiss prispevam brisače in prašek za pomivanje posode super še količino mi povejte,da popravim seznam ......aha....fino bi bilo da bi se vse pripeljalo do mene v Domžale in jim bom jaz dostavila ko bo vse nabrano 4 kom brisač 1 kom prašek za posodo dej mi prosim piši na zs kako bi bilo z dostavo oz. z prevozom
|
|
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 9.8.2011 8:10:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss jaz sem iz obale, in se na tisti konec pred oktobrom ne bom vozila, lahko pošljem? seveda lahko
|
|
|
|
RE: dejmo spet pokazat solidarnost in bodimo ... 10.8.2011 8:23:20
|
|
|
|
Čebel@
|
samo malo dvignem
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......