|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dežnikarce
11.8.2007 18:50:58   
Jessy
Pravkar dišijo! A ste mi kej fovš? user posted image

Jaz sem jih spanirala klasično. Zanima me, kam ve date sol? Solite dežnikarce direktno, ali solite jajce? Jaz solim jajce.

A obstaja še kaka druga varianta za pripravo dežnikarc, razen panirane in polnjene?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dežnikarce
11.8.2007 19:46:37   
muki1
To so marele, predvidevam...a rastejo??????? user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2007 19:46:40   
Anonimen
Zanimivo.Pred leti,ko je babica imela še veliko gob,smo jih velikokrat jedli.Ne spomnim se,kako točno so zgledale,zdi se mi pa,da jih je mami pekla kar na kuhalni plošči,brez posode.So to te gobe?

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2007 19:50:43   
Jessy
Ja, marele, marele! So, so! Mi smo jih enih 15 najdli in vse na enem mestu! Drgam pol še gledat nismo šli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2007 19:55:07   
muki1
Jeeee user posted image  user posted image  user posted image . Odkod pa si? Jaz sem Prekmurje. Menda je kakšna tudi pri nas, grem jutri v gozd, hvala za idejo, kako preživeti deževno nedeljo user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2007 20:12:59   
bamby
Eh Jessy, a mi verjameš, da ti nisem prav nič fovš????  Mi sploh ne potegnejo. Če bi spraševala po drugih gobah, kot so jurčki, lisičke, trobentice... in tem podobne, pol bi se verjetno kar k tebi povabila, tako pa.....

Drugače pa dober tek!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2007 20:25:02   
Erdbeere
uuuuuuuuu jaz moram jet tud pogledat....bi mi prav pasale 

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2007 20:41:13   
Jessy
Nabrala sem jih kar v Z SLO, v Rovtah. user posted image

Bamby, tudi tiste pridejo na vrsto in če jih dobimo kaj viška, te zagotovo pokličem in ti jih dostavim. Če druzga ne bo, bodo trobente zagotovo. user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2007 21:06:46   
Geja
Njami, njami,... jest bi jih tud jedla, ampak jih nimam user posted image
Drugače pa jaz solim direktno dežnikarice... mislim pa da je čist vseeno če soliš jajce...

Dober tek,
Geja

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2007 21:59:54   
Anonimen
Tudi jaz grem jutri v gozd poizkusit svojo srečo..upam, da bom našla kakšen jurček user posted image

(odgovor članu Geja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2007 23:18:21   
Gina
Jaz sem ti fejst fouš, bi jih z veseljem jedla. Mogoče bomo pa kakšno našli te dni. V resnici nismo tako daleč od Rovt.user posted image user posted image  

Sicer pa jih moj včasih, kadar jih imamo res veliko, da nam ne pašejo več samo pohane, naredi tudi kot nek golaž. Pojma nimam, kako jih skupaj spacka, ampak so odlične. Njami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.8.2007 22:49:38   
Anonimen
Nooo..jaz sem šla danes malo po goši..in nisem imela neke sreče...našla sem samo dve lisički in marelo user posted image
Upam, da bo jutri kaj več sreče. Sam danes sm šla na izlet, pa bdw še v gozd..jutri bom šla pa samo s tem namenom v gozd, da bom našla kako gobo user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.8.2007 23:24:53   
Jessy
Bom držala pesti, da kaj ugledaš! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?