|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   deževno jutro
30.11.2004 8:41:40   
buškica
Ojla!
Punce dej povejte kje kaj delate, pa kakšne šefe imate? A se lahko zmenite za odsotnost kadar potrebujete za pregled?
A naj šefu povem zakaj rabim prosto, sploh ker je moški?
Nikoli nisem rabila toliko prostih ur kot zdaj, pa mi je zoprno njemu govoriti zakaj jih rabim. Vem da mu pa ni prav ko tolikokrat zaprosim za prost izhod.
Koliko naj mu povem?
Svetujte prosim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   deževno jutro
30.11.2004 8:49:03   
saba
čaw

kot jaz vem ti za pregled pripada 4 ure odsotnosti. V primeru da služba zahteva opravičilo, ti ga napiše G. pri pregledu.

moj šef je super in lahko grem ven kadar hočem. Pa tudi ve za vse moje težave tako da ni problema.

lp
saba

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   deževno jutro
30.11.2004 9:07:06   
Anonimen
Ciaooooo punce!!!A o šefih vi debatirate?Moj šef :)-spi,če pa rabim na kakšen pregled me pa kar on pelje samo da pol godrnja kolko časa me mora čakat,revček v kafiču ob:kava:in časopisu:)-:)-No dosti heca..še ko sem bila zaposlena v zdravstvu sem si morala najt termine za preglede izven delavnega časa ali pa urnik zamenjat med službo nikakor ne.:grrr::grrr::grrr::grrr:No le tiste na višjih položajih:grrr:

:rozica:Neva:rozica:

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   deževno jutro
30.11.2004 9:22:46   
buškica
AH ti šefi,sam križ je z njimi.
Fora je v tem, da je full mlad in ko mu povem da rabim izhod, mi ga odobri, ampak prav vidim da mu ni po godu. Najhuje je ko smo v istem prostoru pa še majhna firma smo,pa sami moški in jaz sem edina ženska, tako da je še težje.
Jest sem se odločila da mu bom samo povedala da imam pregled ostalo pa naj si sam nariše.
Mislim da je to najboljša rešitev.
buškica

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   deževno jutro
30.11.2004 9:40:49   
piščanc
šefi bodo vedno šefi. v glavnem jaz sem se naučila, da če si ti trdno prepričan, da je to nujno potrebno, se tudi šefi sprijaznijo. Imam sicer grozno šefico (mlada, brez otrok, karieristka):hudicek:, ki nima nobenega razumevanja za potrebe drugih ljudi, še posebej kakšnih mladih mamic, poleg tega sem še edina ki ima otroka in drugič noseča v oddelku. Na začetku sem se sekirala, parkrat sva prišle v konflikt, zdaj pa lahko rečem da jo imam pod kontrolo tako, da sem se jaz nehala sekirati za njeno mnenje.

Šefu je treba povedati, kdaj potrebuješ prosto, če želi poveš zakaj, najpomembeneje pa je, da si sama prepričana da je to prav - samozavest!!!!

Šefico spoštujem, vem da ima tudi ona slabe dneve, tako kot jaz in da moram za svoje stvari poskrbeti jaz. Je bilo pa potrebno, da sem si svoj status izborila. Izbrala sem si en dan na začetku in razložila vse kaj, kdaj in zakaj je potrebno, jo vprašala za mnenje in predloge in to je bilo to. Sicer je vmes itak vse pozabila, ampak sem jo potem pač spomnila.

Upam, da bo tudi tvoj šef razumevajoč.

lp

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.