|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo vzgojiteljici
14.5.2009 8:09:03   
livia
Tamala je bila en mesec v uvajanju v eni izmed skupin. Zdaj jo bodo preselili v drug vrtec. Ker sta bili tako vzgojiteljica kot pomočnica zelo prijazni, bi jima na zadnjih govorilnih urah rada še sama izkazala pozornost s kako malenkostjo. Kaj se običajno poklanja v takih primerih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darilo vzgojiteljici
14.5.2009 9:24:15   
frutka_
Kaj sladkega ali kakšno kavico. Po mojem je to dovolj. Pa osebna zahvala, to šteje največ.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2009 9:25:33   
Anonimen
Merci!

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2009 22:57:34   
* Mateja *
Načeloma nam nin treba nič nosit, ker nas spravljate s tem v zadrego.
Drgač pa večkrat dobimo kako kavo al pa kaj sladkega. In pol jaz nastradam, ki ne pijem kave, čaja pa ni nihče ne kupi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2009 11:37:01   
Anuška79
Tamala je bila en mesec v uvajanju v eni izmed skupin. Zdaj jo bodo preselili v drug vrtec. Ker sta bili tako vzgojiteljica kot pomočnica zelo prijazni, bi jima na zadnjih govorilnih urah rada še sama izkazala pozornost s kako malenkostjo. Kaj se običajno poklanja v takih primerih?

Pri nas je situacija popolnoma enaka. Jaz bom naredila zahvalo - vizitko s hčerkino sliko, zraven pa kako sladko malenkost. Sin pa letos zapušča vrtec in bom vzgojiteljicama, ki sta ga imeli zadnja tri leta, pripravila zahvalo s slikami sina v vseh treh letih in zahvalo + nekaj sladkega.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2009 20:55:00   
fusia
Mene pa zanima, za tiste, ki bodo otroci tudi poleti v vrtcu, kdaj dati darilo?

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2009 7:38:42   
emaa
Moja dva bosta poleti v vrtcu, samo bojo dali darilo kot skupina, zdaj v ponedeljek, nas sicer ne bo, smo na dopustu, smo pa za darilo prispevali, sta se ful trudili (ravno danes se bosta spet nagarali, bo eden brez plenic), da sta jih navadili na njihov red, pa sta še vedno razbojnika.

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2009 10:57:42   
LUNA06
Kakšno darilo pa?
jaz moram zbrati darilo za celo skupino.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.6.2009 11:38:48 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2009 18:03:51   
račka5
Evo predlogi za konec leta:
- majica s podpisom otrok
- vsak otrok je narisal sliko (ali pa nalimal sliko), vse skupaj pa smo zvezali v zvezek
- darilni bon,...

Za zahvalo pa bi predlagala kakšno sliko, ki jo nariše malček/malčica (ali pa kakšna zadevica iz ustvarjalne delavnice). Mislim, da pride bolj do izraza, če to stvar podari otrok.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2009 23:11:32   
hillmagic
Meni se je zgodilo da sem pred vrtec izgubila digitalni fotoaparat (čeprav se mi sploh ni sanjalo da sem ga tam zgubila oz. mi je ven padel.., mislila sem že da mi ga je hči vrgla v smeti po nesreči jaz pa v "tavelik kontejner) In 14 dni po pogrešanuj fotiča me vzgojiteljica vpraša če sem zgubila fotiča Jaz pa JA res je in mi ga izroči. FULLLLLLLLL sem bila vesela pa sem jim ob 14 uri ko grem po hčerkico nesla kavo in merci čokoladke. Pa je bila vesela jaz pa še bolj ker sem dobila nazaj svojega digitalca.

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu račka5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2009 7:45:37   
tinkatonka
Tudi jaz sem ravno sredi premišljevanja kaj kupiti vzgojiteljicama, ki sta ga imeli dve leti (zdaj pa menjamo vrtec).

Sigurno bo Merci zraven, ker se mi zdi tak lep poklon. Premišljevala sem pa še o kakšni praktični stvarci za zraven (npr. okvir za sliko,....). Zraven pa še eno lepo posvetilo/zahvalo. Slike otroka ravno ne bi dajala, ker se mi zdi da te slike itak pristanejo nekje v kakšni zaprašeni škatli in čez toliko in toliko let vprašanje, če jim bo ta slika sploh kaj pomenila, oziroma če ne bo pristala tudi kje v smeteh.

vzgojiteljice....Samo zanima me kaj menite o tem, da vam podarjajo starši slike svojih otrok?

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2009 7:58:13   
livia
No, midve s hčerko sve se potem odločile, da narediva nekaj domačega.
Kupila sem lesene škatlice za nakit, tamala jih je pobarvala, potem sva nabrali narjetice, jih posušili in jih je prilimala na škatlico. V škatlico sva vsaki vzgojiteljici dali še eno verižico, sicer kupljeno (5€), mogoče bova pa kdaj tudi to naredili sami.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2009 8:59:31   
tins
Mene pa dve stvari zanimata:
-ali ne daste darila ob vsakem zaključku šolskega leta- kolikor sem prebrala, prinesete kako malenkost le ob menjavi skupine in podobno??
-druga stvar je pa isto vprašanje ko ga je postavila tinkatonka: kakšna se vzgojiteljicam dejansko zdijo darila ala fotografija otroka, slika, ki jo je otrok narisal?? Ker ful velik staršev to počne, meni se pa to zdi ful trapasto user posted image . Se mi zdi dosti bolj primerno darilo kava ali čokolada...Vzgojiteljice, res iskreno prosim user posted image .
LP

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.6.2009 12:31:47   
livia
Nisem vzgojiteljica, imam pa svakinjo vzgojiteljico in taščo učiteljico, bi pa vseeno rada povedala svoje mnenje glede daril.

Jaz v vrtec nesem neko malenkost (rožico ali kavo, kekse,...) vsako leto, kljub temu, da ne menjajo vzgojiteljice. Za dobre odnose.
Da bi dajala vzgojiteljicama sliko svojega otroka se mi zdi neprimerno in butasto. To je bolj primerno za babice in dedke. Potem bi lahko imele vzgojiteljice celo stanovanje samo slik otrok, ki so jih čuvale. Risbice se mi zdijo bolj primerne, čeprav verjetno res končajo kje na podstrešju. Še bolj primerno se mi zdi kak uporaben izdelek, ki ga naredi otrok.

Ko je moja mlajša hči zamenjala skupino, smo od vzgojiteljice prejeli A3 format risbico otrok, uokvirjeno s posvetilom. Ful lepo, da sem se skoraj zjokala, ko sem to zagledela. Še posebej zato, ker je bila v tej skupini samo 1 mesec, pa še to mimo vseh pravil (sprejeta kot 15 otrok), pa da sta se vseeno tako potrudili. Res smo bili ganjeni. In ta slikca ima zdaj posebno mesto nad posteljico od tamale in bo še veliko let tam visela, ker je res lično narejena.

Tašča vem, da ima doma ful nekih vazic od svojih učencev, pa se vse v garaži prašijo. Sicer točno ve čigavo je kaj, samo to je tako neuporano. Res za prah nabirat.
Žal pa premalo poznamo te vzgojiteljice, da bi vedeli kaj bi jim prav prišlo. Verjetno denar, a se mi zdi neetično to dat. Zgleda kot podkupnina. Sem za bone, samo kakšne???? Kaj če ne hodi v savno, na masaže,...

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2009 8:00:34   
mala zirafa
Mismo enkrat prispevali od 5-10 evrov na otroka.in potem je en starš šel po 2 darilna bona v Muller, karse mi zdi superideja.Če je recimo 14 otrok je to 140 evrov deljeno 2 je 70 evrov na glavo.Za ta denar pa si kupiš lahko marsikaj.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.6.2009 23:30:01   
jacinta
Jaz pa kaj dišečega , penečega, naravnega, bolj nevtralen vonj(lush, body shop variante...). Piškote sama pečeva in jih nosiva večkrat, tako da imajo za po kosilu ali kadar pač želijo vsi v skupini.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.6.2009 9:19:14   
mala zirafa
Rože in darilni bon se mi zdi najbolj fajn.

(odgovor članu jacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?