livia -> RE: darilo vzgojiteljici (12.6.2009 12:31:47)
|
Nisem vzgojiteljica, imam pa svakinjo vzgojiteljico in taščo učiteljico, bi pa vseeno rada povedala svoje mnenje glede daril. Jaz v vrtec nesem neko malenkost (rožico ali kavo, kekse,...) vsako leto, kljub temu, da ne menjajo vzgojiteljice. Za dobre odnose. Da bi dajala vzgojiteljicama sliko svojega otroka se mi zdi neprimerno in butasto. To je bolj primerno za babice in dedke. Potem bi lahko imele vzgojiteljice celo stanovanje samo slik otrok, ki so jih čuvale. Risbice se mi zdijo bolj primerne, čeprav verjetno res končajo kje na podstrešju. Še bolj primerno se mi zdi kak uporaben izdelek, ki ga naredi otrok. Ko je moja mlajša hči zamenjala skupino, smo od vzgojiteljice prejeli A3 format risbico otrok, uokvirjeno s posvetilom. Ful lepo, da sem se skoraj zjokala, ko sem to zagledela. Še posebej zato, ker je bila v tej skupini samo 1 mesec, pa še to mimo vseh pravil (sprejeta kot 15 otrok), pa da sta se vseeno tako potrudili. Res smo bili ganjeni. In ta slikca ima zdaj posebno mesto nad posteljico od tamale in bo še veliko let tam visela, ker je res lično narejena. Tašča vem, da ima doma ful nekih vazic od svojih učencev, pa se vse v garaži prašijo. Sicer točno ve čigavo je kaj, samo to je tako neuporano. Res za prah nabirat. Žal pa premalo poznamo te vzgojiteljice, da bi vedeli kaj bi jim prav prišlo. Verjetno denar, a se mi zdi neetično to dat. Zgleda kot podkupnina. Sem za bone, samo kakšne???? Kaj če ne hodi v savno, na masaže,...
|
|
|
|