Ona22
|
A veš kaj.. sploh se ne sekiraj. Poglej, zadnjič sem šla jaz z mojim in z njegovim bratom v bar, kamore moj tudi vsak dan zahaja na kavico. No, in ko mi je zadnjič omenjal da kelnarca prodaja telefon in gor dol, mi ga je potem še celo kupil za miklavža. Pa sem si mislila: hallo. a od une kelnarce telefon bom jaz imela:)) No, pa sem jo potem še enkrat videla, vidla da se nimam kej sekirat, ker je res mal "smešna", da ne morm bit nič ljubosumna ne nič, telefon pa že v oglasu čaka na kupca:) Tko da. nič se sekirat, če ni drugih znakov varanja, tut tole darilo nima bit kej. Je pa veliko moških, ki grejo po šihtiu na pirček, se mal pogovorijo s kolegi, tut s kakšno kelnarco, ampak pomoje da nimaš kej skrbet. Sploh če je stalni gost v gostilni,... sej so tut kelnarce alergične (soi k rečem v tvojem primeru za tvojga dragega), ampak vsak gost ki pride.. ne vem kok so ga kej vesele. Pač.. če je pa obdarovala stalne goste, pa tut ni panike. Tko dfa.. glavo gor in se ne sekiraj! Si pa še ti kaj kupi in mu pomoli pred nos, da ti je dal kak poštar, sodelavec, prodajalec na pumpi. karkol, samo ne ostani mu dolžna!
|