ronja
|
jaz dobim ponavadi vec kot njihov sin... Podpis. Moja starša pa navadno lubiju ne data nič, ker se ne spomnita, ampak njemu je tako najbolj prav, ker potem si tudi njemu ni treba belit glave, kaj bi dal njima za rd . Meni je vse ok, če je njim ok, sem že hotela malo posredovat, ker jaz od njegovih dobim, on pa od mojih ne, pa je bil ful proti, potem pač nisem - saj je njegov rd... No, seveda pa vseeno dobi kaj, ni pa to vedno za rd. Fotr kupi kako buđolo, če ve, da pridemo na obisk, ker ve, da jo ima rad, pa ko je bilo prvenstvo v košarki, mu je prinesel en modul, da na račkotu gledaš tv, hehe, mami nam prinese brstični ohrovt, ker ve, da je to njegova najljubša zelenjava, brat pa prinese domače maline, itd... malenkosti skratka. Lani pa mu je tudi za rd. fotr kupil nahrbtnik za tamalo nosit. Ve da ga imajo radi, se mi zdi... tasta nimam, pri tašči sm pa na ignore listi. Sina sm ji ukradla pa še ne smili se mi , kot bi ona želela. Za kazen si niti ni zapolnila kdaj imam rojstni dan. Hehe, vsaj ne preračunava, koliko je razlike med vama - ene pa zato težijo, če ti je kaj v tolažbo (moja ne, nima kaj preračunavat;).
|