Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
danes me je nepričakovano obiskala teta M :( 22.3.2005 17:06:17
|
|
|
|
pegy
|
Včeraj sem jo dobila a nevem če je to to ,ker sem pričakovala močnejšo in bolj bolečo. Rodila pa sem 17.12 pa polno se dojimo . Po prvem porodu sem jo dobila pa takoj po čišči ,pa smo se tudi dolgo dojili.:((
|
|
|
|
danes me je nepričakovano obiskala teta M :( 22.3.2005 17:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda lahko uporabiš tampone, mleko pa pravijo, poudarjam pravijo, ne vem če je na tem res kaj, da ima ob M nekoliko spremenjen vonj in okus in da takrat morda malčki malo manj intenzivno vlečejo. No, moj je vedno isto, če je bila M ali pa ne ;)
|
|
|
|
danes me je nepričakovano obiskala teta M :( 22.3.2005 21:03:33
|
|
|
|
Pinja
|
O super, da lahko tampone uporabljam, to mi je ušeč :)-! Sej jst tud nimam močne, mam samo ta mali vložek, ampak je pa svetla kri in po moje je to, to :zmeden:, na žalost :((. Je blo preveč luštn, da bi trajal, ko je 1 leto ni blo 8)!
|
|
|
|
danes me je nepričakovano obiskala teta M :( 22.3.2005 21:39:42
|
|
|
|
filipinka
|
Mene je tudi ful hitro obiskala, že 2 meseca po porodu! Nisem še opazila, da bi bilo mleko takrat kaj drugačno, F. ravno tako z užitkom cica!:duda:
|
|
|
|
danes me je nepričakovano obiskala teta M :( 22.3.2005 22:28:32
|
|
|
|
žiža
|
Oh tud jaz danes dobila ta nič kaj vesel obisk. PO natanko enem letu. Pa prav :hudicek: me zvija
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......