danes me je nepričakovano obiskala teta M :( (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pinja -> danes me je nepričakovano obiskala teta M :( (22.3.2005 16:45:34)

Taja bo v petek stara 3 mesece, jst sem pa danes dobila to :hudicek: teto na obisk :(. Sem misla, da bo vsaj še dva meseca počakala :zmeden:.

Zdej me pa zanima, a lahko uporabljam tampone :zmeden2:? Nikoli nisem marala vložkov in bi tud zdej to packarijo rada preskočila in se zmazala z tamponi 8). A zadeva kej vpliva na mleko, ker se mi zdi, da imam zdej dva dni neki primankljaj?

Kdaj ste pa ve dobile M?

lp :sloncek:

pegy -> danes me je nepričakovano obiskala teta M :( (22.3.2005 17:06:17)

Včeraj sem jo dobila a nevem če je to to ,ker sem pričakovala močnejšo in bolj bolečo. Rodila pa sem 17.12 pa polno se dojimo .
Po prvem porodu sem jo dobila pa takoj po čišči ,pa smo se tudi dolgo dojili.:((

Anonimen -> danes me je nepričakovano obiskala teta M :( (22.3.2005 17:12:51)

Seveda lahko uporabiš tampone, mleko pa pravijo, poudarjam pravijo, ne vem če je na tem res kaj, da ima ob M nekoliko spremenjen vonj in okus in da takrat morda malčki malo manj intenzivno vlečejo.

No, moj je vedno isto, če je bila M ali pa ne ;)

Pinja -> danes me je nepričakovano obiskala teta M :( (22.3.2005 21:03:33)

O super, da lahko tampone uporabljam, to mi je ušeč :)-! Sej jst tud nimam močne, mam samo ta mali vložek, ampak je pa svetla kri in po moje je to, to :zmeden:, na žalost :((.

Je blo preveč luštn, da bi trajal, ko je 1 leto ni blo 8)!

filipinka -> danes me je nepričakovano obiskala teta M :( (22.3.2005 21:39:42)

Mene je tudi ful hitro obiskala, že 2 meseca po porodu! Nisem še opazila, da bi bilo mleko takrat kaj drugačno, F. ravno tako z užitkom cica!:duda:

žiža -> danes me je nepričakovano obiskala teta M :( (22.3.2005 22:28:32)

Oh tud jaz danes dobila ta nič kaj vesel obisk. PO natanko enem letu. Pa prav :hudicek: me zvija

buča -> danes me je nepričakovano obiskala teta M :( (23.3.2005 7:39:24)

Jest sem jo dobla po 5 mesecih,dojila pa sem še potem 2 meseca.;)Zdaj imam tako močno,da ob odpade,moram met always super plus,pa so premalo:(

Stran: [1]