|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dan enak dnevu
18.5.2006 8:24:33   
n*a*
Imate pogosto občutek, da je dan enak dnevu?
No, seveda ne čisto, ampak kako premagate to oz. ali sploh razmišljate o tem ali življenje preprosto živite in se ne obremenjujete s takimi stvarmi?
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dan enak dnevu
18.5.2006 8:42:11   
srki
Ja, imama tak občutek, oz. to je kar res. Dan je enak dnevu. Zjutraj vedno eno in isto, potem služba, domov, doma kaj postorit, se ukvarjat z otrokom, ga spravit spat, sebe poštimat,....

Ampak za enkrat se ne obremenjujem s tem, pač, tako živim in to mi ni taka katasrofa. Sem srečna da je tako, čeprav enolično, ampak vseeno dobro.

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2006 9:23:33   
Naja31
Ja,jaz sem imela tak občutek ko sem bila na porodniški.
Zdaj sem v službi in se kaj dogaja.
Res je da je urnik skoraj vsak dan enak, ampak vsebina je drugačna.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2006 9:24:06   
lelaval
Ja, tudi pridejo taki dnevi naokoli. Zato pa se moraš sama  domislit, kako bi spremenila to vsakdanjo rutino. Kak dan pojdi namesto samo na sprehod do kolegice na kavo - otrok bo zunaj, drugič malo po trgovinah,...

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2006 9:27:09   
bskrle
Dostikrat, posebej, če so otroci bolni in pozimi. Sama poskrbi za spremembo, obisk, kaj lepega si kupi ...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2006 9:37:32   
viv_
Ja, na porodniški se mi je pa kar cufal... Zdaj je pa v tistih 4 popoldanskih urah, ko smo skupaj, tok različnih stvari, da komej dohajam...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2006 10:01:07   
KODA
Meni se pa fuuul vleče čas,ker že komaj čakamo dopust,sredi junija.user posted image so dolgi dnevi,kar naenkrat.....

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2006 10:06:21   
Anonimen
svetujem, da greš na rolerje, padeš in si zlomiš desno roko. boš videla, kako bo vse drugače!

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2006 10:19:15   
Anonimen
Jaz imam vedno pred sabo kakšne majhne stvari. Recimo, zvečer bo pa ta in ta film in se ga veselim že par dni prej. Ali pa, jutri imamo vaje in se jih veselim že par dni prej...ali pa, v soboto piknik....majhne stvari delajo življenje lepše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.5.2006 10:24:26   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

svetujem, da greš na rolerje, padeš in si zlomiš desno roko. boš videla, kako bo vse drugače!

Uf Spišni tole pa je črni humor..

Res je, malenkosti spreminjajo vsakdan.. Tale je pa že mau kruta!!! Ampak sprememba pa definitvno je.. Mož se nauči tudi zapenjat modrc, ne samo odpenjat in se bo tem blazno zabavaš.. Non-stop se ukvarjaš s srbečo kožo pod gipsom, en lep čas boš mogla roko med tuširanjem držat u luft, začneš delat stvari, ki jih nikoli prej nisi hotela počet: recimo obirat oreščke!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.5.2006 11:48:58   
barakuda
Tudi taki dnevi pridejo mimo ja, ko pomislim da je vsak dan enako.
Samo tako, kot pravil al bina, majhnih stvari se moraš veseliti, pa kmalu rata pestro.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.5.2006 20:36:36   
nina6
Ja, saj urnik je res skoraj vsak dan enak, v službi se pa vsaki dan kaj novega zgodi, pa ne nujno dobrega, oz. večino slabega

(odgovor članu barakuda)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?