dan enak dnevu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

n*a* -> dan enak dnevu (18.5.2006 8:24:33)

Imate pogosto občutek, da je dan enak dnevu?
No, seveda ne čisto, ampak kako premagate to oz. ali sploh razmišljate o tem ali življenje preprosto živite in se ne obremenjujete s takimi stvarmi?
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

srki -> RE: dan enak dnevu (18.5.2006 8:42:11)

Ja, imama tak občutek, oz. to je kar res. Dan je enak dnevu. Zjutraj vedno eno in isto, potem služba, domov, doma kaj postorit, se ukvarjat z otrokom, ga spravit spat, sebe poštimat,....

Ampak za enkrat se ne obremenjujem s tem, pač, tako živim in to mi ni taka katasrofa. Sem srečna da je tako, čeprav enolično, ampak vseeno dobro.

Naja31 -> RE: dan enak dnevu (18.5.2006 9:23:33)

Ja,jaz sem imela tak občutek ko sem bila na porodniški.
Zdaj sem v službi in se kaj dogaja.
Res je da je urnik skoraj vsak dan enak, ampak vsebina je drugačna.

lelaval -> RE: dan enak dnevu (18.5.2006 9:24:06)

Ja, tudi pridejo taki dnevi naokoli. Zato pa se moraš sama  domislit, kako bi spremenila to vsakdanjo rutino. Kak dan pojdi namesto samo na sprehod do kolegice na kavo - otrok bo zunaj, drugič malo po trgovinah,...

bskrle -> RE: dan enak dnevu (18.5.2006 9:27:09)

Dostikrat, posebej, če so otroci bolni in pozimi. Sama poskrbi za spremembo, obisk, kaj lepega si kupi ...

viv_ -> RE: dan enak dnevu (18.5.2006 9:37:32)

Ja, na porodniški se mi je pa kar cufal... Zdaj je pa v tistih 4 popoldanskih urah, ko smo skupaj, tok različnih stvari, da komej dohajam...

KODA -> RE: dan enak dnevu (18.5.2006 10:01:07)

Meni se pa fuuul vleče čas,ker že komaj čakamo dopust,sredi junija.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] so dolgi dnevi,kar naenkrat.....

Anonimen -> RE: dan enak dnevu (18.5.2006 10:06:21)

svetujem, da greš na rolerje, padeš in si zlomiš desno roko. boš videla, kako bo vse drugače!

Anonimen -> RE: dan enak dnevu (18.5.2006 10:19:15)

Jaz imam vedno pred sabo kakšne majhne stvari. Recimo, zvečer bo pa ta in ta film in se ga veselim že par dni prej. Ali pa, jutri imamo vaje in se jih veselim že par dni prej...ali pa, v soboto piknik....majhne stvari delajo življenje lepše.

baguSka -> RE: dan enak dnevu (18.5.2006 10:24:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

svetujem, da greš na rolerje, padeš in si zlomiš desno roko. boš videla, kako bo vse drugače!

Uf Spišni tole pa je črni humor..

Res je, malenkosti spreminjajo vsakdan.. Tale je pa že mau kruta!!! Ampak sprememba pa definitvno je.. Mož se nauči tudi zapenjat modrc, ne samo odpenjat in se bo tem blazno zabavaš.. Non-stop se ukvarjaš s srbečo kožo pod gipsom, en lep čas boš mogla roko med tuširanjem držat u luft, začneš delat stvari, ki jih nikoli prej nisi hotela počet: recimo obirat oreščke!!!

barakuda -> RE: dan enak dnevu (18.5.2006 11:48:58)

Tudi taki dnevi pridejo mimo ja, ko pomislim da je vsak dan enako.
Samo tako, kot pravil al bina, majhnih stvari se moraš veseliti, pa kmalu rata pestro.

nina6 -> RE: dan enak dnevu (18.5.2006 20:36:36)

Ja, saj urnik je res skoraj vsak dan enak, v službi se pa vsaki dan kaj novega zgodi, pa ne nujno dobrega, oz. večino slabega

Stran: [1]