Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
da se pohvalim-smo preživel prvo pikico 28.6.2005 21:19:41
|
|
|
|
anitaz
|
BRAVO!!!:bravo::bravo: Mi jo mamo pa jutri zjutraj!:((:((Pomoje bom jest bl jokala:ups: Me je kar malo strah,kako bo vse skupaj prenesla...vam poročam.
|
|
|
|
da se pohvalim-smo preživel prvo pikico 28.6.2005 21:36:26
|
|
|
|
daisy
|
mala maja :bravo: za 1. pikico in upam, da bo še naprej vse OK z zdravjem. a potem ni zmanjkalo cepiva? ali so ga ze dobili? :zmeden: zadnjič je bila namreč debata, da v celi Slo . ni cepiva:zmeden: smo mi tudi jutri naročeni za 2. cepljenje...pa bomo vidli, kako je zdej s tem cepivom. anitaz - ne se sekirat, mali najbrž še opazil ne bo ko ga bodo pičli. tudi jaz sem se brez veze sekirala, potem pa sploh ni vedel kdaj se je zgodilo.
|
|
|
|
da se pohvalim-smo preživel prvo pikico 28.6.2005 22:01:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mala maja, kaj pa je s prstki?
|
|
|
|
da se pohvalim-smo preživel prvo pikico 28.6.2005 22:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, ja, si predstavljam sebe, bi se mi isto naredilo. Pa saj ne more biti nič. Če bi imel modre nohtke, bi lahko bilo kaj v zvezi s srčkom, ampak to bi imel potem skozi modre. Za členke pa res še nikoli nisem slišala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?