da se pohvalim-smo preživel prvo pikico (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

mala maja -> da se pohvalim-smo preživel prvo pikico (28.6.2005 21:14:07)

Ja tud midva sva ne vrsto pršla za posvetovalnico pri treh mesecih(stari smo pa 3mesece in 18 dni)

imamo že 69cm in 7650g
Smo prvi velikani prav pa da nismo bajski. Drugače vse OK sam z glavco ga spet nekj biksa tale naš doktar. KEr je mel lubabanske ploskve prekrite ob rojstvu se mu je že zacelila fontanela in prav da to ni dobr. Upejmo da bo vse ok. Zdej ga mormo spet opazovat če čudno gleda pa joka pa če je siten pa če bruha. Ker dojenček pa nima vseh teh znakov:zmeden::zmeden:

MA uglavnem smo zdravi, dobil smo pikico in tako....9nebesa

anitaz -> da se pohvalim-smo preživel prvo pikico (28.6.2005 21:19:41)

BRAVO!!!:bravo::bravo:

Mi jo mamo pa jutri zjutraj!:((:((Pomoje bom jest bl jokala:ups: Me je kar malo strah,kako bo vse skupaj prenesla...vam poročam.

daisy -> da se pohvalim-smo preživel prvo pikico (28.6.2005 21:36:26)

mala maja :bravo: za 1. pikico in upam, da bo še naprej vse OK z zdravjem.

a potem ni zmanjkalo cepiva? ali so ga ze dobili? :zmeden: zadnjič je bila namreč debata, da v celi Slo . ni cepiva:zmeden: smo mi tudi jutri naročeni za 2. cepljenje...pa bomo vidli, kako je zdej s tem cepivom.

anitaz - ne se sekirat, mali najbrž še opazil ne bo ko ga bodo pičli. tudi jaz sem se brez veze sekirala, potem pa sploh ni vedel kdaj se je zgodilo.

Anonimen -> da se pohvalim-smo preživel prvo pikico (28.6.2005 22:01:52)

Mala maja, kaj pa je s prstki?

mala maja -> da se pohvalim-smo preživel prvo pikico (28.6.2005 22:10:29)

:((:((Ma sem ga pozabila vprašat-sem totalno neodgovorna mama:((:((
Sem ga hotla vprašat mi je pa v besedo skoču:ups: pa sem pozabila vprašat.

Se mi pa zdijo bolje. No vsaj plavi niso več-so pa še zmerej rumeni :zmeden::zmeden::zmeden2::zmeden2:
Ma če čez dva dni ne bo zginl bom šla pa k zdravniku nazaj.
Sem šla gledat ker spi(čez dan je to nemogoče-sem tud opazila med vožnjo v avtu k ne stiska pestk). ja je bolje. Niso skor nič več rumeni.

Sam če ne bo bolje grem definitivno nazaj.

Anonimen -> da se pohvalim-smo preživel prvo pikico (28.6.2005 22:19:25)

Aja, ja, si predstavljam sebe, bi se mi isto naredilo. Pa saj ne more biti nič. Če bi imel modre nohtke, bi lahko bilo kaj v zvezi s srčkom, ampak to bi imel potem skozi modre. Za členke pa res še nikoli nisem slišala.

Stran: [1]