|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cvetača
1.7.2014 13:09:23   
mini86
imam ogromno cvetače in bele in zelene-križanec..ena je bila celo težka skoraj 4kg..

no in zdj sm jo pripravila za v skrinjo..ampak tega je reeees oooogromno..

kaj še delate iz cvetače, razen juha, ocvrta, z droptinami, dušena..

a če dam v skrinjo a jo lahko potem odtajam in spaniram al je to najbolš iz sveže..no sj v skrinjo jo tud dam svežo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cvetača
1.7.2014 20:27:20   
malaMravljica
Meni je najboljsa v solati, lahko jo razkosckas in pomakas v pivsko testo in speces, fenomenalno, pa v vse vrste minestr, samo kuhana ali pa jo dam k krompirju, malo masla in pretlacim. Juha je tudi zelo dobra ja.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cvetača
1.7.2014 21:09:20   
mateyka
jaz imam FUL rada cvetačo v solati na ta način:
- skuhaš eno bulo (normalno soliš) in ohladiš
- skuhaš ene 3 jajca
- sesekljaš ali zdrobiš ene 2-3 stroke česna
- zrežeš jajca na male kose in zmešaš s česnom, kisom, oljem in malo soli
- poliješ po cvetači in

dober tek user posted image


aja, pa gratinirana s kuhanim krompirjev v pečici je tud fajn (kisla smetana in mal sira).

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: cvetača
1.7.2014 21:27:34   
Paštetka
Ocvrta cvetača v tempura batter testu

Malo drugačna cvetačna kremna juha:

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling/kremna-cvetacna-juha-s-crno-kumino-in-bucnim-oljem

Ali zame definitivno najboljša oblika cvetače:
http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling/dusena-cvetaca-v-solati



_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: cvetača
1.7.2014 21:50:34   
Stanislava_
O, mljaski, blagor se ti. Poleg vsega, kar je že našteto, je meni dober še cvetačni narastek, pečen v pečici.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: cvetača
1.7.2014 22:50:09   
mateyka
paštetka, v receptu si zapisala, da kis in olje "preprečujeta razkroj bakterij" - a potem jemo tiny-mini mumificirane bakterije al kaj? user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: cvetača
2.7.2014 13:09:54   
Paštetka
Boljše, da ne vidimo tako na tini-mini, kaj vse pojemo in vdihnemo. user posted image

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: cvetača
2.7.2014 13:45:41   
mini86
kako se pa nardi ta gratinirana s sirom v pečici?

a je ista če jo uporabljam zamrznjeno..a jo pred pečenjem/kuhanjem odtajam

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: cvetača
2.7.2014 18:12:15   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

kako se pa nardi ta gratinirana s sirom v pečici?

a je ista če jo uporabljam zamrznjeno..a jo pred pečenjem/kuhanjem odtajam


En recept: http://okusno.je/recept/gratinirana-cvetaca
Drug recept:  http://okusno.je/recept/cvetaca-s-sirovo-omako

Za zamrzovanje ne vem--žal nimamo te sreče, da bi jo v velikih količinah zamrzovali. Po moje je dobro, da se odtaja, da ni narastek preveč voden.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: cvetača
2.7.2014 20:46:39   
mateyka
jaz zamrznjeno pokuham preden gratiniram. drugače se mi zdi da bi bla surova? user posted image

sta mi pa oba stanina predloga všeč user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?