Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Ja Izabelina Se strinjam, pa ves da sem se tudi jaz nedolgo nazaj spomnil, sa sem jo res enkrat neki zbadal s tem, da jo bomo stran dali! Hahahaha, bistro dete. Vse si zapomno! Ah ne, smo ji takoj potem razlozili, da ne, da jo imamo najrajsi itd., itd. Mislim, da ni to. Res je ja, ker pac ne more bozat bratca v trebuscku (ali sestrice), je to sigurno za njo, kot bi res kar s trgovine neki dobila.... Ceprav, to nekako ve in ji je razlozeno, da pac vsak otrocek zraste iz srcka, ker se imata dva rada in si zelita, da bi imela se nekoga rada, in da ko si v srcku mocno zelis, nekje v enem trebuscku zrastes in ko se rodis, takoj poiscejo tistega srcka, ki si je to najbolj zelel. Pa ok, to nekako tut razume. Ve, da ze raste, tudi slikice ultrazvoka vidi, celo narisala sva plakat po tednih in potem gor piseva stvari koliko je velik, pa ji tudi pokazem, pa kaj dela v trebuscku itd, itd. Tako, da v smislu priprave je kar nekako tako, kot v navadnih druzinah, ko mamici raste buhi, pri nas pac ve govorimo o tem in tudi bolj pripravljamo, zato da je poleg. Ne vem.... Se pa strinjam, kot pravis, jo moram zdaj stabilizirat, ker res ne bom potem z dvema kricacema v hisi! evo sej se zastopmo...