Lukka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aknela123 ej, halo! zakaj počeneš še službo uro do dve na dan!? zato, ker si odrasel izobražen dedc, madona! in si služiš svoj denar! Ja, glej... saj to je vse res, ampak nekako je bil res dogovor, da sem z otrokom in da je moja sluzba vzgoja. Moj je res polno zaposlen v sluzbi, pridejo tudi dezurstva, izredni primeri, vodi tudi predavanja, simpozije... obicajno cez vikend in res si zeli, da ko pride domov, da je vse pospravljeno, vse disi po svezem kuhanem, da je tamala nasmejana, da sem jaz ok, da so srajce, sponke, zlikano perilo, da je vse tko kot mora biti. Saj ok, res mi ni slo, se pred pol leta sem vse to delal sam. Zdaj sva dobila eno gospo, ki pride dvakrat na teden in podela tisto, ker meni ne znese (pomit po tleh, spucat okna in zlikat srajce, ter pomit kopalnico in wc) evo, iskreno povedano. In ja, pac dve uri moje sluzbe se jemlje nekako takole - a si ne mors najdit kakega drugega hobija, pa ti ga jaz placam?! Mal grdo, pa realno, pa vcasih tudi preprosto a ne?! Ok, ampak to nima veze z izpadi nasega polza.
< Sporočilo je popravil Lukka -- 9.1.2014 22:28:46 >
|