|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cotice
4.11.2004 12:09:18   
Anonimen
joj nemorem verjet koliko oblekic sem dobila danes(od fantove sestre):bravo:...:love: zdaj pa bom mela kaj za gledat:love:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   cotice
4.11.2004 12:48:44   
Anonimen
To je pa meni ena taka fina stvar.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   cotice
4.11.2004 13:50:56   
kimi
tud jaz sem full kvalitetne ter skoraj nove dobila od sosede in to še skoraj vse firme...da takim malim že firme kupujejo:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   cotice
4.11.2004 17:40:21   
Anonimen
ja ja tak kot si rekla same firme...hudo vglavnem..nevem ce sem danes ze kaj druga delala razen te cotice gledala:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   cotice
4.11.2004 20:48:27   
Pinja
Tudi jaz sem jih dobila, pa potem dva dni skakala okoli njih, kok so luštne :bravo:.
Ti samo predlagam, da si jih čimprej operi in zlikaj, jaz sem to zdaj delala, pa sem čisto brez energije za to :(, takrat se mi je pa ful fajn zdel. Če imaš še dolgo do pdp, jih pa v čisto vrečko spravi, da se ne oprašijo v omari.

Moje izkušnje :ups:

lp :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   cotice
5.11.2004 14:27:58   
SISI25
Joj to je tako lepo. Jaz sem sicer mogla vse kupiti ampak ko sem kaj prinesla domov sem jih še potem cel dan hodila gledat. Je pa res veliko dela s pranjem in likanjem. Meni je hvala bolgu moja mami skoraj vse zlikala. Mi tako pomaga in komaj čaka na svoja 2 vnukeca, da je kar hudo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   cotice
5.11.2004 14:33:25   
Anonimen
Hvala bogu, Sisi25, da imaš tako mamo, da komaj čaka, da ti bo pomagala. Tako boš lahko veliko bolj uživala ob otroštvu tvojih dveh otročkov. Saj, kot sem že velikokrat napisala, mamice dvojčkov si zaslužijo medalje!!! Je pa res prijazna, lepo jo pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?