cotice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> cotice (4.11.2004 12:09:18)

joj nemorem verjet koliko oblekic sem dobila danes(od fantove sestre):bravo:...:love: zdaj pa bom mela kaj za gledat:love:

Anonimen -> cotice (4.11.2004 12:48:44)

To je pa meni ena taka fina stvar.

kimi -> cotice (4.11.2004 13:50:56)

tud jaz sem full kvalitetne ter skoraj nove dobila od sosede in to še skoraj vse firme...da takim malim že firme kupujejo:zmeden:

Anonimen -> cotice (4.11.2004 17:40:21)

ja ja tak kot si rekla same firme...hudo vglavnem..nevem ce sem danes ze kaj druga delala razen te cotice gledala:)-

Pinja -> cotice (4.11.2004 20:48:27)

Tudi jaz sem jih dobila, pa potem dva dni skakala okoli njih, kok so luštne :bravo:.
Ti samo predlagam, da si jih čimprej operi in zlikaj, jaz sem to zdaj delala, pa sem čisto brez energije za to :(, takrat se mi je pa ful fajn zdel. Če imaš še dolgo do pdp, jih pa v čisto vrečko spravi, da se ne oprašijo v omari.

Moje izkušnje :ups:

lp :sloncek:

SISI25 -> cotice (5.11.2004 14:27:58)

Joj to je tako lepo. Jaz sem sicer mogla vse kupiti ampak ko sem kaj prinesla domov sem jih še potem cel dan hodila gledat. Je pa res veliko dela s pranjem in likanjem. Meni je hvala bolgu moja mami skoraj vse zlikala. Mi tako pomaga in komaj čaka na svoja 2 vnukeca, da je kar hudo.

Anonimen -> cotice (5.11.2004 14:33:25)

Hvala bogu, Sisi25, da imaš tako mamo, da komaj čaka, da ti bo pomagala. Tako boš lahko veliko bolj uživala ob otroštvu tvojih dveh otročkov. Saj, kot sem že velikokrat napisala, mamice dvojčkov si zaslužijo medalje!!! Je pa res prijazna, lepo jo pozdravi.

Stran: [1]