|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   clearblue
6.9.2005 19:34:40   
mmiikkii
Pozdravljene,
verjetno sem malo nestrpna in zato rabim vaše mnenje.
Imela sem dokaj redno M in sicer na 25 ali 28 dni. Danes je že 28 dan pa M ni.Kaj naj to pomeni? Sprašujem Vas ali je še prezgodaj, da kupiva clearblue? Nimam pa nobene znake za M.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   clearblue
6.9.2005 19:38:39   
Anonimen
Napravi test jutri zjutraj. Srecno!

(odgovor članu mmiikkii)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   clearblue
6.9.2005 20:06:22   
pika74
TOČN TKO, KT JE REKLA mUCAmACA

ups

(odgovor članu mmiikkii)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   clearblue
7.9.2005 7:33:16   
Anonimen
deli test zutri pa ne klirblu ampak raj kup recimo romed k za 900 sit dobiš 2 pa še velik bl občutliv je k pa klir blu. men je romed pokazal + klir blu pa -!

lp, lara

(odgovor članu mmiikkii)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   clearblue
7.9.2005 8:15:06   
DrejcDrejc
Miki, vem, da nestrpnost ubija, ampak jaz bi ti svetovala, da še par dni počakaš. Strmet v eno samo črtico ni prijetna zadeva, ko nekaj tako težko pričakuješ. Morda ti bo M malo zamudila, morda pa je to to, ampak obstaja možnost, da imaš še premalo hormona, pa ti test vseeno ne bo pokazal pozitivno. Sploh pa lahko gre okoli časa za M še marsikaj narobe in se zadeva izloči z malo zapoznelo M, ne da bi punce sploh vedele. Zato bi tudi to bilo razočarane, da ti zdaj pokaže plus, potem pa čez par dni dobiš M in v jok in na drevo... Po mojih izkušnjah in kolikor sem brala druge, je veliko pametneje počakati kakšen teden zamude M.
Ti nisem dala lepega odgovor, a ne?
Sicer pa nič ne de, po moje se boš vseeno odločila, da boš naredila test. Vem, kako je z nestrpnostjo... Predlagam ti baby check mini - je precej cenejši od Clearblue, pa še dva dobiš v enem paketku. Romed se rad cel zapacka in potem puncam ni najbolj jasno, kaj je pokazal...

(odgovor članu mmiikkii)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   clearblue
7.9.2005 10:45:51   
mmiikkii
Katastrofa,
mislim, da dobivam M. Rjav iscedek
Vseeno hvala za nasvete

(odgovor članu mmiikkii)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   clearblue
7.9.2005 10:48:00   
baguSka
tok da veš za naslednič (če ta rjav izcedk ni mogoče kakšna vgnezditev) - ne kupuj clear bluja (jst sm jih že 3 uničla, ker nč ne pokažejo) - kup ta pocen teste, recimo beby check mini (not sta dva - še za potrditev )

(odgovor članu mmiikkii)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   clearblue
7.9.2005 13:06:52   
Anonimen
romed čist lepo pokaže sam res morš dat sam 5 kaplc urina, drgač ga utopiš, tut js sem ga in pol je itak vse zmazan.

zelo redko se pa zgodi da bi kazal + pa dejansko ne bi blo nč.

lp, lara

(odgovor članu mmiikkii)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   clearblue
7.9.2005 17:11:50   
lenika
DrejcDrejc je napisal/a:

Miki, vem, da nestrpnost ubija, ampak jaz bi ti svetovala, da še par dni počakaš. Strmet v eno samo črtico ni prijetna zadeva, ko nekaj tako težko pričakuješ. Morda ti bo M malo zamudila, morda pa je to to, ampak obstaja možnost, da imaš še premalo hormona, pa ti test vseeno ne bo pokazal pozitivno. Sploh pa lahko gre okoli časa za M še marsikaj narobe in se zadeva izloči z malo zapoznelo M, ne da bi punce sploh vedele. Zato bi tudi to bilo razočarane, da ti zdaj pokaže plus, potem pa čez par dni dobiš M in v jok in na drevo... Po mojih izkušnjah in kolikor sem brala druge, je veliko pametneje počakati kakšen teden zamude M.
Ti nisem dala lepega odgovor, a ne?
Sicer pa nič ne de, po moje se boš vseeno odločila, da boš naredila test. Vem, kako je z nestrpnostjo... Predlagam ti baby check mini - je precej cenejši od Clearblue, pa še dva dobiš v enem paketku. Romed se rad cel zapacka in potem puncam ni najbolj jasno, kaj je pokazal...

A to je tudi možno, da ti najprej pokaže pozitivno, potem, pa se vseeno pojavi menstruacija in se vse skupaj izloči?

(odgovor članu mmiikkii)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   clearblue
8.9.2005 11:50:41   
anabanana
Ja, tudi mene zanima to kot leniko ? Se pravi, naredim test in je npr. pozitiven, obvestim vesoljno populacijo o srečne m dogodku in čez par dni dobim menstruacijo ?! Ne me basat !!!! Se pravi ... ni šans da še kdaj delam test pred izostankom M!!! Kaj vi pravite?

(odgovor članu mmiikkii)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   clearblue
8.9.2005 13:12:47   
zaspanka
Lep pozdrav vsem!
Ja na žalost se je meni že dvakrat zgodilo, da so mo testi pokazali pozitivno, potem pa je prišla menstruacija z enotedensko zamudo. Prvič sm šla k ginekologinji, ki mi je naredila vaginalni ultrazvok in potrdila, da je šlo za splav. Drugič pa sploh nisem šla na pregled, ker sem imela že vsega 'poln kufer'. Sedaj pa je v ponedeljek ne čakam in se prepričujem, da ne smem it kupit nobenega testa do takrat, samo ne vem če mi bo uspelo, ker si res zelo želim to malo pikico.
Tako, da je tudi možno, da test pokaže pozitivno (pa ne samo en), nato pa menstruacija.
Da se vam vsaj ne bi dogajalo to.
lep dan želim vsem

(odgovor članu mmiikkii)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   clearblue
8.9.2005 14:22:49   
agnes
Jaz imam prepoved na teste - sem si jo dala sama. Preprosto grozno je gledat eno samo črtico, pa še psiha naredi svoje in M začne zamujati, čeprav je bila prej vedno točna. In potem fantaziranje, KAJ PA ČE:
1. sem test naredila prezgodaj, pa še ne more nič pokazat,
2. kaj pa če je test pokvarjen,
3. mogoče bo pa jutri kaj pokazal,
4. . . .

Torej, testiranje šele, ko bo M zamujala deset dni od najdaljšega cikla in nič prej. Do takrat pa me nič ne briga, če misli prit ali ne! To seveda velja za mene, če pa se kateri zdi smiselno pa lahko uporabi tale moj anti stres recept.
lp vsem

(odgovor članu mmiikkii)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   clearblue
8.9.2005 14:36:55   
MATEJA
Vsem lep pozdrav!
Tudi jaz sem kakor "zaspanka" bila v isti situaciji.M mi je zamujala 3 dni, naredila sem test CB in pokazalo je zelo šibko oz. vodnato navpično črto pri +, ponovila sem drugi dan - isto, tretji dan - isto.Peti dan sem dobila izcedek drugačne barve kakor pri normalni M in drugi dan krvavenje, najprej vodnato rdeče, potem pa normalno obilno krvavitev, ki jo je spremljaja neznosna bolečina.Vem da to ni bilo nekaj običajnega, čez deset dni sem bila naročena na redni ginekološki pregled (sej drugače me sploh vzeli nebi, češ ne morejo nič pomagat...) in G mi ni mogla zagotoviti da je bil splav, tako da sem še danes v dvomih.Zdaj sva zares začela delat bebico in upam,da se to ne ponovi, kr sem se že takrat počutila tako grozno...

(odgovor članu mmiikkii)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   clearblue
8.9.2005 15:22:23   
tejčica
Jaz še nikoli nisem delala testa! Pri prvi bebiki sem enostavno vedela da sem noseča in nisem rabla nobene potrditve. Sedaj pa delamo na drugem otročku (3 mesece) in sem se ga že odpravljala da ga grem kupit. Mi je namreč M zaostajala že 6 dni (še nikoli prej!) in sem komaj čakala da pridemo z dopusta in skočim v lekarno. Sem bila res že čisto v luftu. No, ko pa smo prišli domov sem takoj naslednje jutro dobila . O razočaranju pa mi najbrž ni potrebno govorit.

Torej še vedno čakam priložnost da bom enkrat le naredila ta test in pa da mi seveda pokaže .

(odgovor članu mmiikkii)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?